Nothing Phone 1 SMS 3 kere gidiyor

zerou

80+
Reaksiyon skoru
7
gonderdigim sms karsi tarafa 2dk araliklari ile 3 kez gidiyor. bende bir kez gittigi gozukuyor 3.sms gonderilene kadar gonderiliyor olarak 3.sms gittiginde gonderildi olarak. tum guncellemeleri yaptim. operator turkcell. 4.5g ve 5g de oluyor 3g olarak ayarladigimda sorun cozuluyor sms direkt gidiyor. RCS kapali VOLTE yi falanda kurcaladim duzeltemedim.

baska bu sorunu yasayan yok mu ya da cozebildiniz mi sorunu.

Yazılımsal sorun gibi. Sıfırlamayi deneyin olmazsa eger pc den yazılım atmaya izin veriyosa atabilirsiniz. Rollback falan varsa rollback deneyin.

Yazılımsal sorun gibi. Sıfırlamayi deneyin olmazsa eger pc den yazılım atmaya izin veriyosa atabilirsiniz. Rollback falan varsa rollback deneyin.
dediginiz gibi cihazın romunda sorun muhtemelen teknik servise gitmeyi dusunuyorum. kendim rom atarsam garantiden çıkabilir

dediginiz gibi cihazın romunda sorun muhtemelen teknik servise gitmeyi dusunuyorum. kendim rom atarsam garantiden çıkabilir
Beklemeyi göze aliyosan verebilirsin. Bootloader kilidi açılmadığı sürece Garanti dışı kalmaz cihaz. Bende nothingte hic rollback veya rom atma işlemi yapmadim süreci bilmiyorum araştırman gerek.

Geri