Neler Yeni

Ns200 motorumun tinerle boyası silindi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Bugün motoruma sticker seti yapistirirken motorun orjinalindeki stickerleri de söktük. Yapiskan izleri kalınca tinerli bezle sildik o yerleri. Ama gorseldeki yerde boya sıyırdı. Flash çekim olduğu icin cok beyaz duruyor ama koyu gri gibi oldu. Ne kadar masraf tutar sizce ve kendim yapabileceğim bir şey mi?

Ekler

• 20241105_182131.jpg
    20241105_182131.jpg
    3.3 MB · Hit: 41

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
Bugün motoruma sticker seti yapistirirken motorun orjinalindeki stickerleri de söktük. Yapiskan izleri kalınca tinerli bezle sildik o yerleri. Ama gorseldeki yerde boya sıyırdı. Flash çekim olduğu icin cok beyaz duruyor ama koyu gri gibi oldu. Ne kadar masraf tutar sizce ve kendim yapabileceğim bir şey mi?
Profesyonel tabanca ile yapılırsa hatasız bir görünüm olur parçayı sök boyacidan aynı renkte renk bastır boyacıya götür boyasın hocam çok bişey tutacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığın tiner selülozik miydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profesyonel tabanca ile yapılırsa hatasız bir görünüm olur parçayı sök boyacidan aynı renkte renk bastır boyacıya götür boyasın hocam çok bişey tutacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığın tiner selülozik miydi
Valla hatirlamiyorum. Baska yeri de silmiştim bi burası oldu böyle

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Aga nasıl becerdin bunu ama önemsiz bir şey parçayı sök kaliteli bir boyacıda boyat geri yerine tak bitti gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga nasıl becerdin bunu ama önemsiz bir şey parçayı sök kaliteli bir boyacıda boyat geri yerine tak bitti gitti
Tamamdir. Yarin falan bakacam inşallah . Eski stickerlerini sökerken oldu. Yeni halininatacam ama görsel yuklemiyor

Top Bottom