Neler Yeni

numara taşırken son fatura ödeniyor mu

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
Başlıktan pek anlamamış olabilirsiniz. Şöyle özet geçeyim. Numaramı başka bir operatöre taşıyorum ve bu gece taahhütüm bitiyor. 27 eylülde paketim tekrar yenilenecek ama ben numara taşıma işlemini çoktan başlattım. Son yenilenen paketin ücretini ödemek zorunda mıyım yoksa ödemesem de oluyor mu?

whisper snow

80+ Silver
Hocam şimdi 27 ağustos'tan 27 Eylül'e kadar olan kadar parayı ödersiniz ondan sonrasını ödemezsiniz diye biliyorum ama maalesef ki bu operatörler ekstradan 50 lira 100 lira falan fatura çıkarabiliyorlar giderken

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi 27 ağustos'tan 27 Eylül'e kadar olan kadar parayı ödersiniz ondan sonrasını ödemezsiniz diye biliyorum ama maalesef ki bu operatörler ekstradan 50 lira 100 lira falan fatura çıkarabiliyorlar giderken
Onu kesin ödeyeceğim zaten ama yarın paketim yenilendiğinde onu da mı ödeyeceğim onu merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 ekimde kesilecek o fatura

Fatura sorgulama yaptığında faturan çıkmışsa ödemek zorundasın.
Fatura kesim tarihi 27 ekim olacak ben ondan çok dahs öncesinde numaramı taşımış olacağım yine de ödeyecek miyim

whisper snow

80+ Silver
Onu kesin ödeyeceğim zaten ama yarın paketim yenilendiğinde onu da mı ödeyeceğim onu merak ediyorum

Fatura kesim tarihi 27 ekim olacak ben ondan çok dahs öncesinde numaramı taşımış olacağım yine de ödeyecek miyim
Hocam şimdi yarın yenileniyor ya numara 3 gün sonra taşındı 3 günlük ödersin anladın mı

Örneğin Yani bu 50 lira da olabilir 100 lira da olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

dostveviski

80+ Bronze

paketin yenilendiği günden mevcut hattının kapandığı tarihe kadar geçen gün ücretini ödersin

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom