Numpad boş iş TKL klavye almanı öneririm ve bende blue switch klavye vardı geceleri 2-3 oda ileriden sesi geliyordu blue switch hiç önermemSenelerdir Numpadli klavye kullanıyorum Yeni Blue Switch klavye alıcam sizce tkl klavye nasıldır rahat edermiyim kullanışlı mıdır?
benim masam küçük biraz küçük diye tkl klavye aldım sonradan başladığım oyunlarda numpad çok gerekli oldu biraz pişman oldum diyebilirim ama çokta değil klavyemden memnunum rahatlık bakımından çok iyi fakat eğer numpad gerektiren durumlar olursa biraz sıkıntı olabilirSenelerdir Numpadli klavye kullanıyorum Yeni Blue Switch klavye alıcam sizce tkl klavye nasıldır rahat edermiyim kullanışlı mıdır?
Gta 5 oynuyorsan tkl düşünme sakınSenelerdir Numpadli klavye kullanıyorum Yeni Blue Switch klavye alıcam sizce tkl klavye nasıldır rahat edermiyim kullanışlı mıdır?
+1 gta 5 im olmadığı zamanda bloody b930 almıştım epic bedava dağıtınca ve ayrıca steamdende alınca çok zorlandım ayrıca birkaç spesifik oyundada çok zorlandım ama bir şekilde idare ettim (bu arada hala dediğim klavyeyi kullanmaktayım çok iyi bir klavye)Gta 5 oynuyorsan tkl düşünme sakın