Neler Yeni

Numpad'li Klavye mi?TKL klavye mi?

blueaimm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha
Bütçe
999
Senelerdir Numpadli klavye kullanıyorum Yeni Blue Switch klavye alıcam sizce tkl klavye nasıldır rahat edermiyim kullanışlı mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kayra
Hocam blue switchte kararlı mısın? Çünkü 1 aydan sonra başın şişer. Ve az yer kaplasın istiyorsan ve numpadle çok işin yoksa tkl alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Senin kararın dostum, çok fazla numpad kısmını kullanacağın oyun yok ise, muhasebe mesleği gibi sürekli numpad kullanılan bir işte de bunu kullanmayacaksan TKL almak çok ergonomik. Ancak blue switch pek önermem.

ifwld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ugur ozer
Senelerdir Numpadli klavye kullanıyorum Yeni Blue Switch klavye alıcam sizce tkl klavye nasıldır rahat edermiyim kullanışlı mıdır?
Numpad boş iş TKL klavye almanı öneririm ve bende blue switch klavye vardı geceleri 2-3 oda ileriden sesi geliyordu blue switch hiç önermem

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
numpadsız klavye almıştım acayip farklı gelmişti adapte olamamıştım en sonunda numpadlı klavyeye geri dönmüştüm. numpad alışkanlık varsa adapte olana kadar çok can sıkıyor bilgin olsun.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Reşit Akalın
Tkl klavye çöp numpad li al. Oyunlarda hızlı tuş ataması yaparsın. Ve herhangi bir yere telefon numarası girende numpad çok işe yarıyor. Üstteki sayılarla yazmak zor

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Erkaşda
tkl daha ergonomik geliyo numpad kısmı olmasa da olur telefondan alışkınsındır zaten ve en kotu 1 haftaya alışırsın diye düşünüyorum, ayrıca bir yere taşır mısın bilmiyorum ama kucuk olması bı avantaj

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
benim masam küçük biraz küçük diye tkl klavye aldım sonradan başladığım oyunlarda numpad çok gerekli oldu biraz pişman oldum diyebilirim ama çokta değil klavyemden memnunum rahatlık bakımından çok iyi fakat eğer numpad gerektiren durumlar olursa biraz sıkıntı olabilir

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Gta 5 oynuyorsan tkl düşünme sakın

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
Gta 5 oynuyorsan tkl düşünme sakın
+1 gta 5 im olmadığı zamanda bloody b930 almıştım epic bedava dağıtınca ve ayrıca steamdende alınca çok zorlandım ayrıca birkaç spesifik oyundada çok zorlandım ama bir şekilde idare ettim (bu arada hala dediğim klavyeyi kullanmaktayım çok iyi bir klavye)

Top Bottom