Neler Yeni

Numpadsiz klavye alınır mı

EASUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eyüp Adil Güneş
Arkadaşlar bugune kadar hep ya numpadi olan laptop yada numpadi olan klavyeli pc kullandım. ama hiç numpadsiz klavye kullanmadım. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve gta 5 tarzı oyunlar oynarım . Numpadsiz klavye sorun oluşturur mu ?
Oyunlarda gerekn zaman numpadi deki tuşları yön tuşlarına ayaya bilir miyim ?
Ve bu atama sonrası sorun olurmu başka bir işe yarar mı yön tuşları

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ben de ilk defa aldım %60 numpadsiz klavye, normalde hep numpadli kullanırdım. Evet biraz dezavantajı var. Home, end tuşlarını falan çok kullanan biriymişim bunu öğrendim bu klavyeyi aldıktan sonra :D
Çok kullanmıyorsan diğer tuşları çok da önemi yok ama boyutundan dolayı masamda çok yer açıldı. Alıştım şuan pek bi sorun yok. Yön tuşlarını, home-end tuşlarını falan da fn ile hallediyorum ben.
Bilgisayar mühendisliğinde numpad tuşları ile ne kadar ilgin olur bilemiyorum ama kullanıyorsan alma %100 klavyede kal benim tavsiyem

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
Arkadaşlar bugune kadar hep ya numpadi olan laptop yada numpadi olan klavyeli pc kullandım. ama hiç numpadsiz klavye kullanmadım. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve gta 5 tarzı oyunlar oynarım . Numpadsiz klavye sorun oluşturur mu ?
Oyunlarda gerekn zaman numpadi deki tuşları yön tuşlarına ayaya bilir miyim ?
Ve bu atama sonrası sorun olurmu başka bir işe yarar mı yön tuşları
Kral gıcık görünüyor numpedsizler birde kullanışsızlar bana göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Eğer numpad tuşlarını kullanmıyorsan alabilirsin neden olmasın. Ben de %60 klavye kullanıyorum ve bana daha rahat geliyor. Tabii kullanıyorsan tuşları o noktada iş değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ilk defa aldım %60 numpadsiz klavye, normalde hep numpadli kullanırdım. Evet biraz dezavantajı var. Home, end tuşlarını falan çok kullanan biriymişim bunu öğrendim bu klavyeyi aldıktan sonra :D
Çok kullanmıyorsan diğer tuşları çok da önemi yok ama boyutundan dolayı masamda çok yer açıldı. Alıştım şuan pek bi sorun yok. Yön tuşlarını, home-end tuşlarını falan da fn ile hallediyorum ben.
Bilgisayar mühendisliğinde numpad tuşları ile ne kadar ilgin olur bilemiyorum ama kullanıyorsan alma %100 klavyede kal benim tavsiyem
TKL alsaydın hocam %60 yerine o tuşları kullanıyorsan.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Eğer numpad tuşlarını kullanmıyorsan alabilirsin neden olmasın. Ben de %60 klavye kullanıyorum ve bana daha rahat geliyor. Tabii kullanıyorsan tuşları o noktada iş değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TKL alsaydın hocam %60 yerine o tuşları kullanıyorsan.
ekonomik şartlar :D

EASUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eyüp Adil Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ProBruzeer @Yvşlagaçtanealıyon @Isofyan hocalar alacağım klavye gamenote kb857l ve numpadi sadece rakam girerken bide lazım olursa oyunlarda kullanırım. Bir de home end tuşlarından bahsettiniz bu tuşlar nerede kullanılır ? Ve bu klavyede var galiba o tuşlar sadece rakamlar yok galiba
Screenshot_2023-06-11-12-15-35-091_trendyol.com.jpg

neqetria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
nqt lvl
Bu zamana kadar hep tam boy kullanmıştım ama 2-3 aydır %60 kullanıyorum 10dkda alışıyorsun zaten.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Home end tuşların satırın başına ve sonuna gider. Yazılım yaparken işe yarıyor baya. Ama dediğim gibi normalde kullanmıyorsan o kadar etkilemez seni ki ne kadara alacaksın klavyeyi

EASUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eyüp Adil Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Home end tuşların satırın başına ve sonuna gider. Yazılım yaparken işe yarıyor baya. Ama dediğim gibi normalde kullanmıyorsan o kadar etkilemez seni ki ne kadara alacaksın klavyeyi
Anladım hocam teşekkürler. Klavye şuan 526 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,745
Üyeler
161,127
Son üye
joker 06
Top Bottom