Neler Yeni

Nutella tarzında kakaolu fındık kreması önerisi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Emir
Kalori takibi ve spor yaptığım için yağ şekere dikkat ediyorum.Nutelleda fazla şeker olduğu için alasım gelmiyor.Bu tada yakın bir krema önerisi olan var mı?
@GirayHan bir ara sanki indirim paylaşmıştınız.Nutellaya fark atar tarzında bir şey okumuştum siz yazdıysanız hangi markadan bahsetmiştiniz?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Kalori takibi ve spor yaptığım için yağ şekere dikkat ediyorum.Nutelleda fazla şeker olduğu için alasım gelmiyor.Bu tada yakın bir krema önerisi olan var mı?
@GirayHan bir ara sanki indirim paylaşmıştınız.Nutellaya fark atar tarzında bir şey okumuştum siz yazdıysanız hangi markadan bahsetmiştiniz?
Nutella getir götürünü yapsın bunun. Bim de aktüel ürün olarak 115 liraydı en son bi kontrol et.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nutella getir götürünü yapsın bunun. Bim de aktüel ürün olarak 115 liraydı en son bi kontrol et.
biraz pahalıymış :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan

ruaF1912

80+ Bronze
Merak ettim, belirttiğiniz iki kritere dikkat ediyorken, bu kadar sağlıksız, seker bombası yiyeceği neden hala tüketiyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Talha Açıkgöz
Tadıbu veya toprak mahsulleri ofisinin fındık parçacıklı olanı var o çok iyi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak ettim, belirttiğiniz iki kritere dikkat ediyorken, bu kadar sağlıksız, seker bombası yiyeceği neden hala tüketiyorsunuz
Aktif olarak beslenmem şekersiz oldğuu için vücut bir zaman sonra şeker diye ölüyor.Genelde bitter çikolata,burger,tavuk dönerle diyeti bozarım fakat nadiren de olsa kahvaltıda bu tarz şeyler canım çekiyor.Daha az şekerli bir şey olursa belki gramına göre yiyebilirim diye arıyorum

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
kuru ekmek yiyeceğimize üstünde şekerli bi şey olsun bari

ruaF1912

80+ Bronze
kuru ekmek yiyeceğimize üstünde şekerli bi şey olsun bari
Anladım, teşekkürler
Aktif olarak beslenmem şekersiz oldğuu için vücut bir zaman sonra şeker diye ölüyor.Genelde bitter çikolata,burger,tavuk dönerle diyeti bozarım fakat nadiren de olsa kahvaltıda bu tarz şeyler canım çekiyor.Daha az şekerli bir şey olursa belki gramına göre yiyebilirim diye arıyorum
Vücutta uzun süre rafine seker alınmadığı süre zarfında vücut sekeri aramıyor, en azından benim için öyle, bende eskiden çok fazla tüketirdim kahvaltıda, kan şekerini ucurup, birkaç saat sonra acikmanızı sağlaması dışında bir getirisi yok vücudunuzda kesinlikle sekeri kesin demiyorum, vücut sizin, önemli olan, herseyi özgürce yiyebilmek ve porsiyon takibini basarabilmekte, iyi günler

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Emir
Anladım, teşekkürler

Vücutta uzun süre rafine seker alınmadığı süre zarfında vücut sekeri aramıyor, en azından benim için öyle, bende eskiden çok fazla tüketirdim kahvaltıda, kan şekerini ucurup, birkaç saat sonra acikmanızı sağlaması dışında bir getirisi yok vücudunuzda kesinlikle sekeri kesin demiyorum, vücut sizin, önemli olan, herseyi özgürce yiyebilmek ve porsiyon takibini basarabilmekte, iyi günler
Şeker direkt tüketmiyorum.Gün içerisinde tavuk pilav patates yulaf fıstık ezmesi ve elma haricinde bir şey tüketmiyorum(istisnalar kaideyi bozmaz).O yüzden insanın canı çekiyor diyelim.Mesela geçenlerde 1 veya 2yıla yakındır poğaça yemiyordum.Normalde unlu mamul pek sevmem fakat insan uzun zamandır yemeyince çok iyi geliyor :D

GirayHan

80+ Platinum
TADIBU

Top Bottom