Neler Yeni

Nvdia denetim masası ayarı (düşük gecikme)

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aslak
ekran kartım 4070 cpu ise i7 hx ve 2 monitör kullanıyorum bir süredir gecikme problemi yaşıyorum 1.2 ms falan oluyor en düşük 0.9 gördüm oda 2 kez uzun zamandır gecikme dalgalanmaları nedeniyle oyunlarda kasma donma yaşıyorum bu nedenle ayarlarda yapabiliceğim bir şey varmı diye baktım ve nvdıa düşük gecikme ayarını buldum ultra ve kapalı var yaparsam görüntü kötüleşirmi bunun yan etkileri ne olur hocam

1730130795671.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam yırtılma olacağını zannetmiyorum kaç fps düşer sorusunun cevabı bende yok msı afterburner ve rivalturner ikilisini açıp denemeniz gerekiyor onun haricinde yırtılma açısından da hx bir işlemciye sahipsiniz kilidi açık bir laptop işlemcisi sağlam bir laptop sistem kullanıyorsunuz yırtılma olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece sürekli açık tutmayın ayarları sürekli yapacağınız işe göre şekillendirin onun haricinde bir link bırakacağım bu linkte gpu nasıl resetlenir ile alakalı 5 yöntemden bahsediyor pc hocasının kendi resmi web sayfası onun haricinde bir de bios güncellemesi atmayı deneyin

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aslak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yırtılma olacağını zannetmiyorum kaç fps düşer sorusunun cevabı bende yok msı afterburner ve rivalturner ikilisini açıp denemeniz gerekiyor onun haricinde yırtılma açısından da hx bir işlemciye sahipsiniz kilidi açık bir laptop işlemcisi sağlam bir laptop sistem kullanıyorsunuz yırtılma olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece sürekli açık tutmayın ayarları sürekli yapacağınız işe göre şekillendirin onun haricinde bir link bırakacağım bu linkte gpu nasıl resetlenir ile alakalı 5 yöntemden bahsediyor pc hocasının kendi resmi web sayfası onun haricinde bir de bios güncellemesi atmayı deneyin
garanti bitince yaparım link neredeydi ?

Top Bottom