Neler Yeni

NVDIA mı yoksa AMD mi kayıt için ?

Benan_flz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Benan-Filiz
Yazın sonunda bir pc toplamayı düşünüyorum Bu pc de yayın ve kayıt açmak istiyorum bunun için sizce NVDIA mı yoksa AMD mi tercih etmeliyim ekran kartı olarak ?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi ekran kartını alacagına baglı örnegin 3060ti alacagına 6700xt al daha f/p

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Yayin vesaire icin her turlu nvidia

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ilker
Nvidia daha çok yayın ve render için amd de piksellesme olma sorunu vardı.

Zeth

80+ Bronze
Yayın için nvdia tercih edilir

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şunu da unutma nvdia da dlss özelligi ve stabilite var
o konuda nvdia daha üstün mesela ben uncharted da crash sorunu yaşıyorum

SadeceSeyf

80+ Gold
Yazın sonunda bir pc toplamayı düşünüyorum Bu pc de yayın ve kayıt açmak istiyorum bunun için sizce NVDIA mı yoksa AMD mi tercih etmeliyim ekran kartı olarak ?
Yayın işlerinde kesinlikle nvidia. AMD yeni 7xxx serisinde destek geldi ama 6xxx serisinde böyle bir destek olmadığı için çok fps farkı oluşuyor. Bu yüzden drop yiyorsunuz. Ve bazem 1080p açmak istesenizde 864 falan kendi sabitliyor. Ekran kayıt programları nvidia için daha elverişli şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayın işlerinde kesinlikle nvidia. AMD yeni 7xxx serisinde destek geldi ama 6xxx serisinde böyle bir destek olmadığı için çok fps farkı oluşuyor. Bu yüzden drop yiyorsunuz. Ve bazem 1080p açmak istesenizde 864 falan kendi sabitliyor. Ekran kayıt programları nvidia için daha elverişli şuan.
Tabi ki kamera falan koyacaksan bana göre 1 tane pc daha lazım. Çünkü oyun oynadığın yayınla obs kamera falan ekleyince fps düşmesine sebep oluyor az çok

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Top Bottom