Neler Yeni

Nvdia Yeni Güncellemede Bir Sorunmu Var?

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
Ryzen5 3600
MSI RTX2070 Super Gaming X
Bu iki bileşene sahibim bilgisayarımı 2-2,5 hafta önce topladım. Başlangıçtahiç bir sorunum yoktu (donma takılma vb.) sonrasında geçenlerde gelen nvdia ekran kartı güncellemesinden sonra CSGO oyununda hafif donmalar yaşamaya başlatım ama böyle 1 saniye falan donuyor hemen geçiyor? buson güncellemeden dolayı olabilir mi? böyle bir şey yaşayan veya sebebini bilen varmı

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Güncellemeyi yaptın değil mi?

yigitemre04

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yiğit Emre İşbilir
Ryzen5 3600
MSI RTX2070 Super Gaming X
Bu iki bileşene sahibim bilgisayarımı 2-2,5 hafta önce topladım. Başlangıçtahiç bir sorunum yoktu (donma takılma vb.) sonrasında geçenlerde gelen nvdia ekran kartı güncellemesinden sonra CSGO oyununda hafif donmalar yaşamaya başlatım ama böyle 1 saniye falan donuyor hemen geçiyor? buson güncellemeden dolayı olabilir mi? böyle bir şey yaşayan veya sebebini bilen varmı
bende 1650s var. güncellemeden önce kasmaya başladı. güncellemeden sonra kasma bitti galiba

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
2060 var bende de güncellemeyi yaptıktan sonra bir şey değişmedi

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
evet yaptım güncellemeyi zaten sadece CSGO oynuyorum ondada böyle saniyelik donmalar oluyor ne biliyim smoke açılınc saniyelik bi donuyor falan neredeyse güncel bir bilgisayar topladım aama böyle hatalar görmek can sıkıyor yani

Temiz Kurulum yapın. Nvidia üzerinden.

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Doğru driver üzerinden kurulum yaptığınıza emin misiniz ?

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru driver üzerinden kurulum yaptığınıza emin misiniz ?
nvdia experince mı ne öyle bir program varya onun üzerinden kurdum çünkü o güncelleme geldikçe uyarı veriyor ama dediğiniz gibi madem birde dosyaları silip yeniden nvdia sitesinden indirip kurmayı deniyeyim

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
nvdia experince mı ne öyle bir program varya onun üzerinden kurdum çünkü o güncelleme geldikçe uyarı veriyor ama dediğiniz gibi madem birde dosyaları silip yeniden nvdia sitesinden indirip kurmayı deniyeyim

Experince ile kurarken. Hızlı kurulum mu dediniz. Özel kurulum mu .

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
Experince ile kurarken. Hızlı kurulum mu dediniz. Özel kurulum mu .
hızlı kurulum dedim laptopumdada herzaman hızlıyı seçiyorum özel dediğimde hata veriyor bazen çünkü ve zaten hızlıya basmam önerildi

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
hızlı kurulum dedim laptopumdada herzaman hızlıyı seçiyorum özel dediğimde hata veriyor bazen çünkü ve zaten hızlıya basmam önerildi

Expreince programına tekrar girin. Orada sürücüyü yeniden yükle seçeneği var. Oradan Özel kurulumu seçip al tarafta temiz kurulumu işaretleyin.

Top Bottom