Neler Yeni

Nvidia Asus Tuf Rtx 3060 V2 12GB Alacaklar İçin 😘

holychama

80+
Selamlar,

Ekran kartını almayı düşünenler için bir kaç yorum eklemek istedim. Ben ekran kartını 9,600 gibi bir fiyata aldım ve aşırı memnunum hiç bir problem yaşamadım ve ilk defa kullandıklarım arasından bu kadar soğuk bir ekran kartı gördüm fanların çalıştığını bile ara ara görüyorum, onlarca oyun denedim ve en fazla gördüğüm derece 60'dı ayrıca fan sesiyle ilgili bir şikayetimde olmadı. Kendi düşüncelerim açısından alabileceğiniz en iyi 3060'lardan bir tanesi, sorularınız var ise eğer cevaplamaya çalışırım.

Ekran kartı desteği: EZDIY-FAB RGB GPU Desteği

rtxcan

80+ Bronze
O paraya 3060ti alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da 6700xt

rtxcan

80+ Bronze
12400f'li sistem satıldı 15.000 Tl'Ye çok rahat kasasını 6.000 Tl'ye satıp ekran kartını 9.000 TL'ye getirebilirdiniz. Her şeyi hazır beklemeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
12400f'li sistem satıldı 15.000 TL'Ye çok rahat kasasını 6.000 TL'ye satıp ekran kartını 9.000 TL'ye getirebilirdiniz. Her şeyi hazır beklemeyin
Hocam bu modelden bahsediyor Asus tuf modeli 9600 gayet ucuz fiyat

Selamlar,

Ekran kartını almayı düşünenler için bir kaç yorum eklemek istedim. Ben ekran kartını 9,600 gibi bir fiyata aldım ve aşırı memnunum hiç bir problem yaşamadım ve ilk defa kullandıklarım arasından bu kadar soğuk bir ekran kartı gördüm fanların çalıştığını bile ara ara görüyorum, onlarca oyun denedim ve en fazla gördüğüm derece 60'dı ayrıca fan sesiyle ilgili bir şikayetimde olmadı. Kendi düşüncelerim açısından alabileceğiniz en iyi 3060'lardan bir tanesi, sorularınız var ise eğer cevaplamaya çalışırım.

Hocam ekran kartı desteği ne kadara mal oldu yurtdışından gelirken

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Selamlar,

Ekran kartı desteğinin amacı nedir? Nasıl oluyor?

holychama

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam ekran kartı desteği ne kadara mal oldu yurtdışından gelirken

222,30₺

Ekran kartı desteğinin amacı nedir? Nasıl oluyor?
Büyük ve ağır bir ekran kartı olduğu için uçlara doğru hafif bir sarkma olabiliyor, ileri ki süreçlerde hasar görmemesi için destekleyerek tam olarak düz durmasını sağlayabiliyorsunuz.

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
222,30₺

Büyük ve ağır bir ekran kartı olduğu için uçlara doğru hafif bir sarkma olabiliyor, ileri ki süreçlerde hasar görmemesi için destekleyerek tam olarak düz durmasını sağlayabiliyorsunuz.
Örnek video fotoğraflar var mı acaba amacına yönelik. Bende alayım lazımsa. 3x rog var bendede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,603
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom