Neler Yeni

Nvidia ekran kartında Wattman hatası alıyorum?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
Selam arkadaşlar bildiğim kadarıyla wattman hatası amd kartlarında görülen amd'nin bir sorunu fakat bende MSI rtx 2060 ventus var, ve valoranta girdiğim zaman ekran ya donuyor ya siyah oluyor hiçbir şekilde alt ta b atamıyorum sistem çalışmaya devam ettiği halde hiçbir mouse, klavye tıklamama tepki vermiyor. Ne yapmam gerek? Sadece valorantta yaşıyorum bu sorunu. (eskiden olmuyordu)

mfimmel

80+ Silver
Selam arkadaşlar bildiğim kadarıyla wattman hatası amd kartlarında görülen amd'nin bir sorunu fakat bende MSI rtx 2060 ventus var, ve valoranta girdiğim zaman ekran ya donuyor ya siyah oluyor hiçbir şekilde alt ta b atamıyorum sistem çalışmaya devam ettiği halde hiçbir mouse, klavye tıklamama tepki vermiyor. Ne yapmam gerek? Sadece valorantta yaşıyorum bu sorunu. (eskiden olmuyordu)
MHz düşür.

NespaY

80+ Silver
Valorant ile alakalı bir durum bu senle alakalı değil.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,210
İsim
Hacı
İlk defa böyle bi hata duydum :/
DDU ile driveri silip Nvidia sitesinden güncel sürümü indirip kurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,576
Üyeler
159,177
Son üye
mfc3090
Top Bottom