AMD teknolojileri genelde herkese açık olur.Bende 2060'ımda FSR açabiliyorum.DLSS varken FSR kullanmanızı önermemMerhaba, RTX 3060 ekran kartımda AMD'nin geliştirmiş olduğu FSR teknolojisini kullanabiliyorum bu nasıl oluyor?
AMD kartlarda DLSS kullanılamıyorken Nvidia'da nasıl FSR kullanılabiliyor?
Dlss yapay zeka çekirdekleri kullanıyor yani tensörler amd de ise bunlar yok yani amd donanım olarakta kullanamıyor 2. Nvidia kendi kartlarını satmak için bunu koz olarak kullanıyor yani kimseye vermezler zaten millette bu yüzden alıyorMerhaba, RTX 3060 ekran kartımda AMD'nin geliştirmiş olduğu FSR teknolojisini kullanabiliyorum bu nasıl oluyor?
Soru bu değil ama sen bilirsin.Rtx > rx
Dlss > ıvır zıvır.
Ortada fiziki donanım destekli bir teknoloji olsa bu mümkün olamazdı zaten.
Amd kartlar neden Dlss veya Dlss'i birebir muadil gören bir şeyi aktif edemiyor bunu sormak lazım böyle bir durumda.
biraz fazla fanboyluğu var takma onuSoru bu değil ama sen bilirsin.
kullanırsınSoru bu değil ama sen bilirsin.
Fanboyluk kötü ürünün fanlığı olur, kelimeleri kullanmayı öğreninbiraz fazla fanboyluğu var takma onu
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanırsın
Dostum adam neden açılmadığını sormuş. Sen başka bir cevap vermişsin.Fanboyluk kötü ürünün fanlığı olur, kelimeleri kullanmayı öğrenin
Yazdığım şey, gayet açık ve net.
Nvidia dlss neden açılmıyor da amd fsr açılıyor bunu anlamamak fan boyluktur.
Başka bir arkadaş daha da cahile anlatır gibi anlatmış durumu,
Daha da anlamıyorsanız,
Alfabeden falan başlayın.
Çünkü AMD buna izin veriyor, Nvidia ve Intel gibi katı kuralları yok. Nvidianın DLSS getirmediği GTX serisine bile FSR desteği verip bunu açık açık söyleyen bir firma AMDMerhaba, RTX 3060 ekran kartımda AMD'nin geliştirmiş olduğu FSR teknolojisini kullanabiliyorum bu nasıl oluyor?
Dostum bu dediğin durum şu an için geçerli.Bende DLSS kullanıyorum ve FSR'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ama belki ilerleyen zamanlarda yeni bi FSR sürümü çıkıcak ve DLSS'yi geçicek.Mesela Nvidia yırtılma önlemek için G-SYNC(ekran içindeki pcb kart)ile yaparken amd bunu yazılımla yapıyor ve G-SYNC gibi performans veriyor.Rtx > rx
Dlss > ıvır zıvır.
Ortada fiziki donanım destekli bir teknoloji olsa bu mümkün olamazdı zaten.
Amd kartlar neden Dlss veya Dlss'i birebir muadil gören bir şeyi aktif edemiyor bunu sormak lazım böyle bir durumda.