NVIDIA OpenGL Sorunu Hata Kodu 3

Ersin77

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaslar Yardim Edebilecek biri var mi oyunlari opengl calistiramiyorum su hatayi aliyorum:
  1. The NVIDIA OpenGL driver detected a problem with the display driver and is unable to continue. The application must close
  2. Error code: 3
  3. Would you like to visit http://nvidia.com/page/support.html for help?
  4. DDU ile Kaldirip Yukledim yine ayni eski driver yukledim yine ayni bir turlu cozemiyorum

Pardon Arkadaslar Yanlis Yere Sormushum Bilgisayar Anketine yazacagim yeniyim k.b

Nvidia denetim masasında 3D ayarlarını yönet bölümünde güç yönetimini maksimum performansa al

O zaman normal performansa almayı dene o da olmazsa demektir ki DRAM'lerde sıkıntı var.
yok aga yine olmadi dramlerde sknti oldugunu dusunmuyorum format atmadan once calisiyordu format attim calismiyor opengl artik windows denistirdim yine calismiyor artk sorun nerde bi turlu cozemiyorum

yok aga yine olmadi dramlerde sknti oldugunu dusunmuyorum format atmadan once calisiyordu format attim calismiyor opengl artik windows denistirdim yine calismiyor artk sorun nerde bi turlu cozemiyorum
Bu hatayla ilgili internette çok az bilgi var ama OpenGL'in yazılımsal yönü yüksektir. Ben olsam bir daha format atardım

Bu hatayla ilgili internette çok az bilgi var ama OpenGL'in yazılımsal yönü yüksektir. Ben olsam bir daha format atardım
aga 3kere format attim windows 10 pro, windows 8.1 ve windows 7 hicbirinde cozulmedi format atmama gerek var mi bu arada hizli yanit icin tesekkurler

aga 3kere format attim windows 10 pro, windows 8.1 ve windows 7 hicbirinde cozulmedi format atmama gerek var mi bu arada hizli yanit icin tesekkurler
Hâlâ çözümlemediyse yapabileceğiniz en iyi şey eski driver'ları yüklemektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri