Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
tm api kızmaDüzgün konuş A-2
tm api kızmaDüzgün konuş A-2
Evet 461.92 çıktı
Arkadaş 5700xtsini birine satmış. Bu sattığı kişi onun 8500 tlden aldığı rtx 3060ına 9800 TL teklif etmiş ve bunun sebebi de kısıtlamanın kalkması.Arkdaşlar bende bu ürün var ben 8500tl ye aldım rx5700xtyi sattığım abi 9800tl teklif etti bence kasıtlı yaptı sizin düşünceleriniz nedir
Keşke biraz daha açıklayıcı olsan anlayabilirm.Arkdaşlar bende bu ürün var ben 8500tl ye aldım rx5700xtyi sattığım abi 9800tl teklif etti bence kasıtlı yaptı sizin düşünceleriniz nedir
Allah razı olsunArkadaş 5700xtsini birine satmış. Bu sattığı kişi onun 8500 tlden aldığı rtx 3060ına 9800 TL teklif etmiş ve bunun sebebi de kısıtlamanın kalkması.
Ve arkadaş şunu soruyor: bu kısıtlamayı nvdia bilerek mi kaldırdı? Yoksa yanlışlıkla mı oldu?
Translate(Türkish to Türkish)
Bence satıcıyı sormuş. Satıcı kasten mi teklif verdi acaba?Arkadaş 5700xtsini birine satmış. Bu sattığı kişi onun 8500 tlden aldığı rtx 3060ına 9800 TL teklif etmiş ve bunun sebebi de kısıtlamanın kalkması.
Ve arkadaş şunu soruyor: bu kısıtlamayı nvdia bilerek mi kaldırdı? Yoksa yanlışlıkla mı oldu?
Translate(Türkish to Türkish)
İnternette paylaşılmış RAR dosyası ama ne kadar güvenilir bilemem. Zaten miningci değilim, mahvettiler biz oyuncuları.Yeni bir driver mi çıktı en son 470.5 olması gerek oda 3 gün önce yanlışlıkla(!) yayınlandı
Bence nvdia onun 5700xtsini satın almış, karşılığında 3060 vermiş. Bunu duyan amd de mining kilidi kaldırılmış 3060 sürücüsünü yayınlamışBence satıcıyı sormuş. Satıcı kasten mi teklif verdi acaba?
neye göre söyleyebiliyorsun bunu kaynak versene.Kasıtlı yaptı böylece reklamıda yapılmış oldu.
Arkadaş düşüncemi sormuş neden kaynağa gerek duyayım?neye göre söyleyebiliyorsun bunu kaynak versene.
bence falan demiyorsun direk reklam yaptı falan diyorsun.Arkadaş düşüncemi sormuş neden kaynağa gerek duyayım?