Neler Yeni

NVIDIA ShadowPlay Kayıt-Klip Alırken Yanlarda Siyah Bant

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
yiğit mutlu
Merhaba,NVIDIA'nın desteklediği ekran kartlarında ALT+Z tuşuna bastığınızda karşınıza çıkan ekrandan kayıt alabiliyor,klip alabiliyorsunuz. Fakat bende son 3 gündür yanlarda siyah bant çıkma problemi meydana geldi arkadaşlar. Eskiden kalite ayarlarıyla oynardım düzelirdi fakat o da yok şimdi hep kalıyor. Kliplerim ve ekran kayıtlarımda hep siyah bant mevcut. Yardımcı olabilcek var mı?

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Çözünürlük monitörünüzün çözünürlüğü ile aynı mı kontrol edin.

Arcturus

80+ Bronze
Merhaba,NVIDIA'nın desteklediği ekran kartlarında ALT+Z tuşuna bastığınızda karşınıza çıkan ekrandan kayıt alabiliyor,klip alabiliyorsunuz. Fakat bende son 3 gündür yanlarda siyah bant çıkma problemi meydana geldi arkadaşlar. Eskiden kalite ayarlarıyla oynardım düzelirdi fakat o da yok şimdi hep kalıyor. Kliplerim ve ekran kayıtlarımda hep siyah bant mevcut. Yardımcı olabilcek var mı?
Biraz daha dikkat edermisin Seçtiğin Konu ile yazdığın konu farklı?

mevlutkok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mevlüt Kök
Çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum

Top Bottom