temiz kurulum yapmayı dene. (sil baştan sitesinden en güncel sürümünü indir.)arkadaşlar selam. geforce experiencede yeni sürüm için indire basıyorum indirme tamamlanıyor ama hızlı kurulum çıkmıyor yine indir tuşu var loopa sardı bildiğiniz nasıl çözücem?
Ekran kartınız nedir?arkadaşlar selam. geforce experiencede yeni sürüm için indire basıyorum indirme tamamlanıyor ama hızlı kurulum çıkmıyor yine indir tuşu var loopa sardı bildiğiniz nasıl çözücem?
Hocam fermi mimarili bir ekran kartı olduğunu nerden bileceğiz? Ekran kartını bile sormadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?temiz kurulum yapmayı dene. (sil baştan sitesinden en güncel sürümünü indir.)
NVidia değil AMD bir ekran kartı kullanıyorsunuz. Nasıl Experince silip kurunca düzeliyor?ekran kartıyla ilgili bi problem yok hocam yazılımsal bir şey olduğu çok belli. experience sildim sıfırdan yükledim düzeldi
ekran kartı zaten durum kısmında 1650 ti olarak yazıyor geforce experienci silip baştan kurup güncellemeyi denese muhtemelen çözülecek sorunEkran kartınız nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam fermi mimarili bir ekran kartı olduğunu nerden bileceğiz? Ekran kartını bile sormadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?