Nvidia Sürücü Kuramıyorum

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,752
arkadaşlar selam. geforce experiencede yeni sürüm için indire basıyorum indirme tamamlanıyor ama hızlı kurulum çıkmıyor yine indir tuşu var loopa sardı bildiğiniz nasıl çözücem?

arkadaşlar selam. geforce experiencede yeni sürüm için indire basıyorum indirme tamamlanıyor ama hızlı kurulum çıkmıyor yine indir tuşu var loopa sardı bildiğiniz nasıl çözücem?
temiz kurulum yapmayı dene. (sil baştan sitesinden en güncel sürümünü indir.)

Ekran kartınız nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temiz kurulum yapmayı dene. (sil baştan sitesinden en güncel sürümünü indir.)
Hocam fermi mimarili bir ekran kartı olduğunu nerden bileceğiz? Ekran kartını bile sormadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

ekran kartıyla ilgili bi problem yok hocam yazılımsal bir şey olduğu çok belli. experience sildim sıfırdan yükledim düzeldi

ekran kartıyla ilgili bi problem yok hocam yazılımsal bir şey olduğu çok belli. experience sildim sıfırdan yükledim düzeldi
NVidia değil AMD bir ekran kartı kullanıyorsunuz. Nasıl Experince silip kurunca düzeliyor?

nvidia kullanıyorum bugün geçtim hakkında değiştirdim daha düzelmedi

Ekran kartınız nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fermi mimarili bir ekran kartı olduğunu nerden bileceğiz? Ekran kartını bile sormadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
ekran kartı zaten durum kısmında 1650 ti olarak yazıyor geforce experienci silip baştan kurup güncellemeyi denese muhtemelen çözülecek sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,437
Üyeler
187,053
Son üye
Emoriann
Geri