Neler Yeni

NVİDİA SÜRÜCÜ YÜKLENMİYOR

Reaksiyon skoru
1
Yaklaşık 1 yıl oldu ekran kartımı değiştireli amd den nvidia ya geçtim güncel sürücü yüklemek için sitesinden manuel olarak indirdim ama her seferinde bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mıdır ? her türlü videoyu izledim binbir türlü çözüm yolu denedim hiçbirisi işe yaramadı her seferinde bu hatalar çıktı karşıma
Adsız.webp

Yaklaşık 1 yıl oldu ekran kartımı değiştireli AMD den Nvidia ya geçtim güncel sürücü yüklemek için sitesinden manuel olarak indirdim ama her seferinde bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mıdır ? her türlü videoyu izledim binbir türlü çözüm yolu denedim hiçbirisi işe yaramadı her seferinde bu hatalar çıktı karşımaAlıntıyı görüntüle
Bence Windows u güncelleme yi dene belki olur yada en son sürümü indirme bi alt sürümü indir sonra en son sürümü denerim tekrardan

kardo pc 64 bit veya 32 bit hangisiyse o sürümünü indir .. hatta sen nvidia experience programını indir driver ı o bulsun daha iyi olur

Ge force expireance indir yanlış yazmış olabilirim. Program oto driver güncellemesi yapıyor.

kardo pc 64 bit veya 32 bit hangisiyse o sürümünü indir .. hatta sen Nvidia experience programını indir driver ı o bulsun daha iyi olur
zaten 64 bit olanını indirdim 64 bit benim windows ayrıca expreinceden de denedim yine aynı hataları verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence Windows u güncelleme yi dene belki olur yada en son sürümü indirme bi alt sürümü indir sonra en son sürümü denerim tekrardan
denedim o da işe yaramıyor

Ge force expireance indir yanlış yazmış olabilirim. Program oto driver güncellemesi yapıyor.
aynı hataları onda da alıyorum maalesef

Hocam ekran kartının tam modeli ve işletim sisteminiz nedir ?

Ben nvidia experience kullanıyorum otomatik kendi bulup indiriyor ve kuruyor öneririm

Yaklaşık 1 yıl oldu ekran kartımı değiştireli AMD den Nvidia ya geçtim güncel sürücü yüklemek için sitesinden manuel olarak indirdim ama her seferinde bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mıdır ? her türlü videoyu izledim binbir türlü çözüm yolu denedim hiçbirisi işe yaramadı her seferinde bu hatalar çıktı karşımaAlıntıyı görüntüle
Aygıt yöneticisinde ekran kartın gözüküyor mu acaba?

onu da denemiştim ama tekrar deneyim belki olur dduyla kaldırıp Alıntıyı görüntüle
(Aygıt yöneticisinden) Cihazı kaldırıp birde öyle deneyebilirmisiniz acaba?

Büyük ihtimalle yazılım ile alakalı windows 10 pro yüklemeni tavsiye ederim.

Geri