NVIDIA ekran kartı sürücün çökmüş. Ekran kartın nedir?Bunun sebebi nedir arkadaşlar?
Her oyunOyun GTA 5 mi?
yeni değiştirildi dün geldi elime%90 ekran kartı arızalı
asus dual 3060tiNVIDIA ekran kartı sürücün çökmüş. Ekran kartın nedir?
defalarca denedim ekran kartımı servise yolladım bana yenisini gönderdiler ancak değişen hiçbir şey olmadıDostum bu hata kodu ekran kartıyla ilgili. Sürücüleri DDU ile silip yeniden yüklemelisin. İnternette çözüm yöntemleri var ancak sen en iyisi işin ehli microsoft'a başvur. Yazılımsal bir sorun yoksa donanımsaldır.
Tüm sistemini yazar mısın? Ekran kartın geldikten sonra sisteme format attın mı?Her oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni değiştirildi dün geldi elime
asus dual 3060ti
defalarca denedim ekran kartımı servise yolladım bana yenisini gönderdiler ancak değişen hiçbir şey olmadı
Dostum Technopat'ta falan bu konuyla alakalı konular var. Benim konuma da rastlayabilirsin çünkü ben de aynı hatayı alıyordum. Oradan bi arkadaş neredeyse tüm yöntemleri denettirmişti.Her oyun
yeni değiştirildi dün geldi elime
asus dual 3060ti
defalarca denedim ekran kartımı servise yolladım bana yenisini gönderdiler ancak değişen hiçbir şey olmadı
Link atma ihtimaliniz var mıDostum Technopat'ta falan bu konuyla alakalı konular var. Benim konuma da rastlayabilirsin çünkü ben de aynı hatayı alıyordum. Oradan bi arkadaş neredeyse tüm yöntemleri denettirmişti.
Ryzen 5600Tüm sistemini yazar mısın? Ekran kartın geldikten sonra sisteme format attın mı?
Hocam hatanın tam adı nlddmkm.sys değil mi ? Farklı versiyonları var çünküLink atma ihtimaliniz var mı
Ryzen 5600
msi b550m-a pro
gskill 2x8 3600 mhz ram
3060ti asus dual
msi a650bn 650w
evet format attım
BIOS güncel mi? Güncelse BIOS'u sıfırlayıp hiçbir ayarı aktif etmeden ekran kartının çöküp çökmeyeceğini test edebilir misin?Link atma ihtimaliniz var mı
Ryzen 5600
msi b550m-a pro
gskill 2x8 3600 mhz ram
3060ti asus dual
msi a650bn 650w
evet format attım
Evet 0 ve 13 olmak üzere açıklamada bulunan olay kimliği değişiyor sadeceHocam hatanın tam adı nlddmkm.sys değil mi ? Farklı versiyonları var çünkü
GüncelBIOS güncel mi? Güncelse BIOS'u sıfırlayıp hiçbir ayarı aktif etmeden ekran kartının çöküp çökmeyeceğini test edebilir misin?