Neler Yeni

NZXT H9 ELİTE ARGB HK.

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ü CİVAN
Dostlar merhaba Nzxt H9 Elite kasa almıştım ancak Asus armourty create ile eşleşmiyor nzxtcam programında anakarta yönlendirme yok nasıl yapacağım ben bunların hepsini sekronize kafayı yiyceğim :(

Nzxt için asus sync dönüştürücü varmı acaba

1723122635131.png

Son düzenleme:

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ü CİVAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Helppp

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
burak
bu kontrolcüden çıkan 3 pin kablo anakarta bağlı mı

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ü CİVAN
bu kontrolcüden çıkan 3 pin kablo anakarta bağlı mı
kontrolcüden 3 pin kablo cıkmıyor malesef usb2.0 var sadece nzxtcam görüyor onuda

Ben lianlide olduğu için MB seçeği olur demiştim nzxtcamda yok :(

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
burak
kontrolcüden 3 pin kablo cıkmıyor malesef usb2.0 var sadece nzxtcam görüyor onuda

Ben lianlide olduğu için MB seçeği olur demiştim nzxtcamda yok :(
hocam sadece asus için değil hangi markanın rgb uygulaması olursa olsun ordan kontrol etmek için anakarta bağlı olması gerekiyor diye biliyorum yanlış biliyorsam düzeltilsin. yani kontrolcü ile anakart bağlantısı yapabileceğiniz bir bağlantı kablosu yok mu bu kontrolcüde

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ü CİVAN
hocam sadece asus için değil hangi markanın rgb uygulaması olursa olsun ordan kontrol etmek için anakarta bağlı olması gerekiyor diye biliyorum yanlış biliyorsam düzeltilsin. yani kontrolcü ile anakart bağlantısı yapabileceğiniz bir bağlantı kablosu yok mu bu kontrolcüde
Dostum söyle anlatayım Lianli'de kendi kontrolcüsü var 2.0 hub var anakarta giriş ancak lianli yazılımında aşağıdaki resimde olduğu gibi bir seçenek var onu açtığımda anakarta yönlendiriyor Bu nzxt cam'da yok aynı zamaanda kontrolcüsündede 5v 3pin vs yok :(

1723562132636.png

Son düzenleme:
Top Bottom