Neler Yeni

NZXT Kraken Elite 360 vs. Corsair H150i Elite Capellix XT

bekovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkay
Alacağım sıvı soğutma 360mm olacak ve bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalı? Benim içime sinen NZXT oldu çünkü hem kasam hem de güç kaynağım NZXT. Bir uyum içinde olacak olmaları tatmin ediyor ve ayrıca LCD bir ekranı da var.

Başka tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım. Bütçe maksimum 8k.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer estetik ve performans istiyorsan nzxt kraken elite 360 güzel. Eğer estetikten biraz kısıp daha yüksek performans istiyorsan ARCTIC Liquid Freezer daha iyi performans verir. Liquid Freezer III estetik açıdan biraz daha iyi ama Liquid Freezer II ile performans farkı çok az.

İşlemcin nedir?

bekovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Liquid Freezer III'ün benim yazdıklarım ile arasındaki fark ne peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

R7 7800x3d'e yükselteceğim.

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Liquid Freezer III'ün benim yazdıklarım ile arasındaki fark ne peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

R7 7800x3d'e yükselteceğim.
ARCTIC Liquid Freezer III sıvı soğutmaların kralı denilebilir. Attığın iki soğutucudan da çok daha iyi soğutur ve daha uzun ömürlüdür. Soğutmasının çok iyi olmasının ana sebeplerinden biri radyatörünün kalın olması. Radyatörü kalın olduğu için de bazı kasalara sığmıyor.

7800x3D işlemcisi için kraken elite yeterli olur. Gayet güzel soğutur. Eğer estetik istiyorsan kraken elite hem soğutur hem güzel görüntü katar sisteme

bekovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctic LF'nin pompa kısmı çok çekici gelmedi. NZXT gibi düz ve sade bir şey istiyorum ama neden bu kadar pahalı olduğuna da aklım ermiyor. Teşekkürler yardımın için!

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Musa Topçu

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arctic LF'nin pompa kısmı çok çekici gelmedi. NZXT gibi düz ve sade bir şey istiyorum ama neden bu kadar pahalı olduğuna da aklım ermiyor. Teşekkürler yardımın için!
Nzxt olduğu için bir de ekrandan dolayı pahalı.
Liquid Freezer III'e de bakabilirsin

Rica ederim

Top Bottom