Neler Yeni

• CS:GO • Source 2 onaylandı !

Tripleee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Berk
Yok dostum bu sefer gerçekten kesinleşti ayrıca bu lavorant oyunu çıktıktan sonra mecbur kemik kitlelerini geri getirmeleri gerek çünkü kemik oyuncularını kaybetti ve kendi kendini vuran bir oyun olarak görülüyor CS
Valla iyi güzel diyosunda yine çıkmaz bence

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yükleyip oynamadan geldiğine inanmam. Kaç yıldır çıkacak güya.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Şahsi fikrim Source 2 yerine
- 128 tick servera geçiş
- Hile problemi
Vb diğer sorunlar çözülse yeterdi ve valoranta kayan diğer kemik oyuncuları tekrar oyuna çekerdi.
128 tickrate valorantta da var ama hiç faydasını göremedim. Bence gereksiz abartılıyor.

Astra G

80+ Bronze
Dostlar Source 2'nin oyuna geleceği kararı olumlu açıdan kesinleşti ve bununla ilgili hem yerli hem de yabancı YouTube yayıncılarının videosunu koyuyorum. Hileler ile ilgili çözümün kesin geleceği vurgulandı.
Tarih ile ilgili net bilgi yok fakat herkesin tahmini ortak düşüncede ve CS:GO'nun 10. Kuruluş yıldönüm tarihi olan 21 Ağustos 2022 olarak tahmin ediliyor.
Ayrıca oyunun ismi sadece "Counter Strike" olarak değiştirilecek ve Global Offensive ibaresi kaldırılacak.

• ARTIK SKİNLERE STİCKER YAPIŞTIRIRKEN İSTEDİĞİMİZ YERE YAPIŞTIRABİLECEĞİZ 🤩
SABİT POZİSYONLAR KALDIRILDI !

işte bu çok iyi bir haber. Valodan nefret ederim bunu da belirteyim.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Dostlar Source 2'nin oyuna geleceği kararı olumlu açıdan kesinleşti ve bununla ilgili hem yerli hem de yabancı YouTube yayıncılarının videosunu koyuyorum. Hileler ile ilgili çözümün kesin geleceği vurgulandı.
Tarih ile ilgili net bilgi yok fakat herkesin tahmini ortak düşüncede ve CS:GO'nun 10. Kuruluş yıldönüm tarihi olan 21 Ağustos 2022 olarak tahmin ediliyor.
Ayrıca oyunun ismi sadece "Counter Strike" olarak değiştirilecek ve Global Offensive ibaresi kaldırılacak.

• ARTIK SKİNLERE STİCKER YAPIŞTIRIRKEN İSTEDİĞİMİZ YERE YAPIŞTIRABİLECEĞİZ 🤩
SABİT POZİSYONLAR KALDIRILDI !

belki tekrar başlarım

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Source 2 motoru gelince zaten iyi olan fakat gelişmeye ihtiyacı olan mekanikleri izlemek keyif verici olacak. Sticker olayı ne kadar gereksiz gibi gözüksede bence iyi bir haber. Global Offensive neden kalkıyor anlamış değilim. Bir de hileye en iyi çözüm muhtemelen oyunu tekrardan paralı yapmaktır. Fakat haksız yere ban yiyen çok kişi var, Valve bence bu kafası sıyrılmış Nova rankındaki rusların overwatch izlemesini elinden almaktır. Çoğu kişi gibi inanılmaz bir şekilde 9 veya 10 vurduğum ya da berbat oynadığım maç sonucu Overwatch banı yedim. Buna bir sürü tanıdığımda dahil. Ama hile açıp inkar edenler ayrı mesele :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte bu çok iyi bir haber. Valodan nefret ederim bunu da belirteyim.
Kanser oyun ve sunucu problemleri var. Günde 2 maçtan fazlası sağlığa zararlı.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Source 2 baya iyi sanıyordum ama eğer bu gösterilen görseller ve videoların aynısı veya benzeri şekilde çıkarsa eskisinden daha da berbat bir hal almış olacak. Bence...

Astra G

80+ Bronze
Source 2 motoru gelince zaten iyi olan fakat gelişmeye ihtiyacı olan mekanikleri izlemek keyif verici olacak. Sticker olayı ne kadar gereksiz gibi gözüksede bence iyi bir haber. Global Offensive neden kalkıyor anlamış değilim. Bir de hileye en iyi çözüm muhtemelen oyunu tekrardan paralı yapmaktır. Fakat haksız yere ban yiyen çok kişi var, Valve bence bu ***** Nova rankındaki rusların overwatch izlemesini elinden almaktır. Çoğu kişi gibi inanılmaz bir şekilde 9 veya 10 vurduğum ya da berbat oynadığım maç sonucu Overwatch banı yedim. Buna bir sürü tanıdığımda dahil. Ama hile açıp inkar edenler ayrı mesele :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanser oyun ve sunucu problemleri var. Günde 2 maçtan fazlası sağlığa zararlı.
ben bebek oyunu ve gerçekçilik dışı oyun sevmem.

Top Bottom