Neler Yeni

OBS WebSocket Çalıştırılamıyor (Acil Yarım !!!)

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam..
Ben OBS WebSocket Kurmam Gereken Bir Durum Var Macro Deck Falan Ekleyeceğim Fakat Ben WebSocket Kurduktan Sonra OBS'e Girdiğimde "obs-websocket Pluginleri Yüklenemedi. Lütfen Bu Pluginleri Güncelleyin Veya Silin." Diye Bir Uyarı Çıkıyor.
Hocam Sildim Tekrar Yükledim, Yüklüyken Tekrar Yükledim Vsr Bu Durum Düzelmedi Ve Silip Tekrardan Yüklerken Ayarlarım Uçabilir Ve Bende Böyle Bir Durum Olsun İstemiyorum Çünkü Çok İncik Cıncık Olaylar Var Ayarladığım.
Hocam Ben Websocketin 4.9.1 Versyonunu Da İndirdim Onda Da Böyle Mesaj Geliyordu Fakat Websocket Görünüyordu Ama Bir Türlü Çalıştıramadım Onu Da Fakat 5.0.1 İndirdiğimde Elime Hiç Bişey Gelmiyor Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim.
İşletim Sistemi Windows 10 Pro Bu Arada.
Şimdiden her şey İçin Teşekkürler, İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar -/- Selamlar Hocam..
Bu OBS Sorunu Çözülmüştür, Çözümü De Öğrenmek İsteyen Arkadaşlar İçin Şöyle Söyliyim, OBS Web Socket OBS'in 27.2.4 Versyonundan Yukarısında Sözde Kendi İçerisinde Bulunduğundan Dolayı Yükleyip Çalıştıramıyorsunuz, Tabi Ayrı Bir Ayarı Vsr Var Oradan Yapıyosun Diyorsanız Baktım Bulamadı Diyebilirim, Obs WebSocket Versyonunu 27.2.4 İçin Maximum 4.9.1 Kurabiliyorsunuz Üstünü Desteklemiyor.
Şahsımca Ben 29.2.1'mi 29.2.7'mi Ne Kullanıyordum Versyon Olarak Fakat Ayarlarımın Profillerimin Vsr Yedeklerini Aldım Dışa Aktar Diyerek Sonra OBS Sildim Silme Penceresinde Sadece OBS'i Sildim Ayarlar Vsr Silinsimi İkonunu Kapattım Öyle Sildim Sonra 27.2.4 Versyonunu OBS Sitesinden Bulup İndirdim Kurdum ARdından Web Soket 4.9.1 Kurdum Ve Sorunsuz Çalışıyor Şimdilik, Sadece OBS Görünüş Ve Bir Kaç Ayar Değişik Onun Dışında ALışılır Her Zaman Olduğu Gibi.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OBS'i Steam'den indirip kullansanız böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.
Steamden De İndirdim Aynı Şey Devam Etti Hocam. Bu Sorun (Pluginler Ve Web Soketleri Ekleme Sorunu) Versyon Ve Onun Neleri Destekleyip Neleri Desteklemediği İle Alakalı Bişeymiş Yama Notlarına Bakınca Anlaşılıyor. Bunu Şey Gibi Düşünebilirsiniz İntelin Her Yeni CPU İçin Ayrı Anakart Kullanmaya Zorlamasına Benzetilebilir.

Top Bottom