B bodmes 80+ Gold Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7,597 En İyi Cevap 5 30 Haziran 2020 #14 kandes22 yazmış: Eskidendi o. İşlemciyi yakabilirsin ama işlemciyi yakmak için cidden özel olarak uğraşman lazım. Devamı için tıklayın... Bilmiyorum hocam eskiden bende çok sıcak bakıyordum overclock olayına ama işlemci yakma risklerini falan öğrenince iyice tırstım
kandes22 yazmış: Eskidendi o. İşlemciyi yakabilirsin ama işlemciyi yakmak için cidden özel olarak uğraşman lazım. Devamı için tıklayın... Bilmiyorum hocam eskiden bende çok sıcak bakıyordum overclock olayına ama işlemci yakma risklerini falan öğrenince iyice tırstım
kandes22 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 18,106 En İyi Cevap 13 30 Haziran 2020 #15 Alaaddin yazmış: rynze 3600 Devamı için tıklayın... Hocam o işlemciye pek OC yapmaya gerek yok, 3600 işlemcisi fabrikadan çıkarken sınırlarına kadar zorlanmış bir işlemci olduğu için aşırı bir OC potansiyeli yok. Ama yapacam derseniz 4.4 veya soğutucunuza göre 4.5 GHz deneyin. Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Haziran 2020 EthemAslan yazmış: Bilmiyorum hocam eskiden bende çok sıcak bakıyordum overclock olayına ama işlemci yakma risklerini falan öğrenince iyice tırstım Devamı için tıklayın... İşlemciyi yakmak için aşırı bir uğraş vermen lazım.
Alaaddin yazmış: rynze 3600 Devamı için tıklayın... Hocam o işlemciye pek OC yapmaya gerek yok, 3600 işlemcisi fabrikadan çıkarken sınırlarına kadar zorlanmış bir işlemci olduğu için aşırı bir OC potansiyeli yok. Ama yapacam derseniz 4.4 veya soğutucunuza göre 4.5 GHz deneyin. Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Haziran 2020 EthemAslan yazmış: Bilmiyorum hocam eskiden bende çok sıcak bakıyordum overclock olayına ama işlemci yakma risklerini falan öğrenince iyice tırstım Devamı için tıklayın... İşlemciyi yakmak için aşırı bir uğraş vermen lazım.