Neler Yeni

OCCT test esnasında sistemin yeniden başlaması

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Rambo bu sorunun sıvı soğutucudan değil de PSU dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Başka bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam OCCT PSU testinde güçlü psular bile kapanma yapıyormuş. O test psuyu gerçekten çok yoruyormuş.
Ilginc durum. Daha hic denk gelmedi. Bi kendi yeni sistemlen denim bi. Sagol bilgi icin kral

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar daha once arada sırada sistem kendi kendisine yeniden başlatıyor devamlı yapmıyor bende OCCT ile Power test yaptım ama direk yeniden başlattı bu hatayı gördüm olay görüntüleyicide acaba yanlışmı seçiyorum OCCT'de ayarları söyle yapmıştım diğer resim olay görüntüleyicisinde hata. en sondaki fotoda kapanışla ilgili hatayı veriyor
Hocam occt psu test yaparken ekran kartini %100 yük altına sokuyor hocam siz ordaki testleri sıra sıra yaparmisiniz linpack i yapmaniza gerek yok bakalim kapanma olacak mı tahminimce ekran karti yüke girince kapaniyor gibime geliyor umarim donanimsal bir hata yoktur

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Öncelikle sizin durumunuzda occt yerine aida64 kurun ve sistem kararlılık testini tüm çentikleri teker teker deneyerek seçin daha hepsini birlikte seçip testi tekrarlayın bu esnada hwinfo açık olsun sıcaklık ve voltaj değerlerini kaydedin.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Hocam occt PSU test yaparken ekran kartini %100 yük altına sokuyor hocam siz ordaki testleri sıra sıra yaparmisiniz linpack i yapmaniza gerek yok bakalim kapanma olacak mı tahminimce ekran karti yüke girince kapaniyor gibime geliyor umarim donanimsal bir hata yoktur
power böyle hata veriyor kral olay görüntüleyicisinde ilk fotograf power test veren diğer foto dediğim kullanırken kapanıp acılma hatası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam occt PSU test yaparken ekran kartini %100 yük altına sokuyor hocam siz ordaki testleri sıra sıra yaparmisiniz linpack i yapmaniza gerek yok bakalim kapanma olacak mı tahminimce ekran karti yüke girince kapaniyor gibime geliyor umarim donanimsal bir hata yoktur
sunumu yapcam hocam

Ekler

• 777777.jpg
    777777.jpg
    607.6 KB · Hit: 38
Son düzenleme:

helpyardımplz

80+ Silver
Yeni fark ediyorum sorun işlemciyle alakalı. minidump dosyalarını paylaşın diyeceğim de okumayı bilmiyorum minidump dosyalarını
Okuyabilecek biri varsa belki yardımcı olur.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Yeni fark ediyorum sorun işlemciyle alakalı. minidump dosyalarını paylaşın diyeceğim de okumayı bilmiyorum minidump dosyalarını
Okuyabilecek biri varsa belki yardımcı olur.
o klasör baktım boş hocam ben cozemedim silen proram filanda yok sistemde defender var

Ekler

• dosya.jpg
    dosya.jpg
    505.8 KB · Hit: 30

helpyardımplz

80+ Silver
o klasör baktım boş hocam ben cozemedim silen proram filanda yok sistemde defender var
Gerçekten hiç yapmadığım için bilemiyorum. Bu forumda minidump dosyalarını okumayı bilene daha önce rastlamadım. İsterseniz technopatta konu açabilirsiniz orada okumayı bilen insanlar var.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Gerçekten hiç yapmadığım için bilemiyorum. Bu forumda minidump dosyalarını okumayı bilene daha önce rastlamadım. İsterseniz technopatta konu açabilirsiniz orada okumayı bilen insanlar var.
orayı söyleme bana sorun cozmekten cok hep uyarı veriyorlarr hep ceza veriyorlar minidup dosyasını istiyor yazamıyorum karsımdakine dosya içi boş diye böyle saçmalık olurmu :mad::mad::mad:

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Yazım yanlışı yapmışsındır büyük ihtimalle. Neyse forumun en bilgesi bu işi çözer diye düşünüyorum. @crazyreign
yazım yanlışı diyorsun ee orda duzeltme eki getirmişler onu secip duzelttim yinede uyarı attılar kusura bakmasın ben turkce öğretmeni değilim okadar profesyonel olamam saten sorunum var saten canım sıkkın

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Olsaydı ben okurdum hocam 😀

helpyardımplz

80+ Silver
yazım yanlışı diyorsun ee orda duzeltme eki getirmişler onu secip duzelttim yinede uyarı attılar kusura bakmasın ben turkce öğretmeni değilim okadar profesyonel olamam saten sorunum var saten canım sıkkın
Orada düzeltmeye basınca virgül falan gelmiyor ondan yemişsindir büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://donanimarsivi.com/forum/konu/rehber-minidump-dosyalarini-paylasmak.132448/#post-1225698 dosyanın içi nasıl boş ? bu konudan yardım alıp bir kere daha dener misin ?

Top Bottom