- Konu Sahibi Konu Sahibi
hic sorma ya sitres delisi oldum hergun baska sorun bıktırdı :/Gerçekten sorunun karmaşık çözümünü bilmiyorum. Sisteme o kadar para veriyorsun ve düzgün oynayamıyorsun.![]()
hic sorma ya sitres delisi oldum hergun baska sorun bıktırdı :/Gerçekten sorunun karmaşık çözümünü bilmiyorum. Sisteme o kadar para veriyorsun ve düzgün oynayamıyorsun.![]()
Ilginc durum. Daha hic denk gelmedi. Bi kendi yeni sistemlen denim bi. Sagol bilgi icin kralRambo bu sorunun sıvı soğutucudan değil de PSU dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Başka bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam OCCT PSU testinde güçlü psular bile kapanma yapıyormuş. O test psuyu gerçekten çok yoruyormuş.
Hocam occt psu test yaparken ekran kartini %100 yük altına sokuyor hocam siz ordaki testleri sıra sıra yaparmisiniz linpack i yapmaniza gerek yok bakalim kapanma olacak mı tahminimce ekran karti yüke girince kapaniyor gibime geliyor umarim donanimsal bir hata yokturArkadaşlar daha once arada sırada sistem kendi kendisine yeniden başlatıyor devamlı yapmıyor bende OCCT ile Power test yaptım ama direk yeniden başlattı bu hatayı gördüm olay görüntüleyicide acaba yanlışmı seçiyorum OCCT'de ayarları söyle yapmıştım diğer resim olay görüntüleyicisinde hata. en sondaki fotoda kapanışla ilgili hatayı veriyor
power böyle hata veriyor kral olay görüntüleyicisinde ilk fotograf power test veren diğer foto dediğim kullanırken kapanıp acılma hatasıHocam occt PSU test yaparken ekran kartini %100 yük altına sokuyor hocam siz ordaki testleri sıra sıra yaparmisiniz linpack i yapmaniza gerek yok bakalim kapanma olacak mı tahminimce ekran karti yüke girince kapaniyor gibime geliyor umarim donanimsal bir hata yoktur
sunumu yapcam hocamHocam occt PSU test yaparken ekran kartini %100 yük altına sokuyor hocam siz ordaki testleri sıra sıra yaparmisiniz linpack i yapmaniza gerek yok bakalim kapanma olacak mı tahminimce ekran karti yüke girince kapaniyor gibime geliyor umarim donanimsal bir hata yoktur
o klasör baktım boş hocam ben cozemedim silen proram filanda yok sistemde defender varYeni fark ediyorum sorun işlemciyle alakalı. minidump dosyalarını paylaşın diyeceğim de okumayı bilmiyorum minidump dosyalarını
Okuyabilecek biri varsa belki yardımcı olur.
Gerçekten hiç yapmadığım için bilemiyorum. Bu forumda minidump dosyalarını okumayı bilene daha önce rastlamadım. İsterseniz technopatta konu açabilirsiniz orada okumayı bilen insanlar var.o klasör baktım boş hocam ben cozemedim silen proram filanda yok sistemde defender var
orayı söyleme bana sorun cozmekten cok hep uyarı veriyorlarr hep ceza veriyorlar minidup dosyasını istiyor yazamıyorum karsımdakine dosya içi boş diye böyle saçmalık olurmuGerçekten hiç yapmadığım için bilemiyorum. Bu forumda minidump dosyalarını okumayı bilene daha önce rastlamadım. İsterseniz technopatta konu açabilirsiniz orada okumayı bilen insanlar var.
Yazım yanlışı yapmışsındır büyük ihtimalle. Neyse forumun en bilgili kişisi bu işi çözer diye düşünüyorum. @crazyreignorayı söyleme bana sorun cozmekten cok hep uyarı veriyorlarr hep ceza veriyorlar minidup dosyasını istiyor yazamıyorum karsımdakine dosya içi boş diye böyle saçmalık olurmu![]()
yazım yanlışı diyorsun ee orda duzeltme eki getirmişler onu secip duzelttim yinede uyarı attılar kusura bakmasın ben turkce öğretmeni değilim okadar profesyonel olamam saten sorunum var saten canım sıkkınYazım yanlışı yapmışsındır büyük ihtimalle. Neyse forumun en bilgesi bu işi çözer diye düşünüyorum. @crazyreign
Olsaydı ben okurdum hocamGerçekten hiç yapmadığım için bilemiyorum. Bu forumda minidump dosyalarını okumayı bilene daha önce rastlamadım. İsterseniz technopatta konu açabilirsiniz orada okumayı bilen insanlar var.
Orada düzeltmeye basınca virgül falan gelmiyor ondan yemişsindir büyük ihtimalle.yazım yanlışı diyorsun ee orda duzeltme eki getirmişler onu secip duzelttim yinede uyarı attılar kusura bakmasın ben turkce öğretmeni değilim okadar profesyonel olamam saten sorunum var saten canım sıkkın