Bartuu
80+ Silver
Arkadaşlarımla konuşurken biraz sesli konuşuyorum herhalde sessiz konuşsam dahi akşam 4-5 e kadar konuştuğumuz için bi saatten sonra azıcık ses bile haklı olarak evdekileri rahatsız ediyor. Bende ses yalıtım süngeri almıştım odamın bir kısmını kaplayacak şekilde birazcık işe yaramıştı hiç yoktan biraz ses kesiyordu, şimdi biraz daha alıcam neredeyse tamamını kaplayacağım odanın, ekstra olarak aşşağıda linkini bıraktığım ürünleri buldum ilk linkteki kapı altından ses geçmemesi için, ikinci linkteki köpük ilede kapı/cam kenarlarını duvar kenarlarındaki çatlakları doğalgaz borusunun geçtiği yerleri vs. doldurucam, 3. linkteki izolasyon bandı ilede kapı kenarlarındaki boşlukları kapatıcam sizce bu kadar masraf yapmaya gerek varmı toplam 4k civarı para gidicek aşşağıdaki ürünler ve yalıtım süngerlerine, ankete tıklarsanız sevinirim.
Alacağım ürünler: (Hangi yalıtım süngerimi alıcağıma karar vermediğim için linki koymadım)
Alacağım ürünler: (Hangi yalıtım süngerimi alıcağıma karar vermediğim için linki koymadım)
Son düzenleme: