Odamı güzelleştirmek istiyorum fikirleriniz Önemli!

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,977
Herkese iyi forumlar değerleri arkadaşlarım. Odam büyük değil ve çok sade. Odamda sadece yatak dolap ve bilgisayar setup'um var. Bilgisayar setup'um gerçekten hayalimin ötestinde oldu ama odaya girince ben bu odanın tamamen Gaming odası gibi görünmesini istiyorum neler alınabilir veya yapılabilir linklerle birlikte atarsanız çok sevinirim :) ^^ Şimdiden Herkese çok teşekkürler...
IMG_20210319_202512.jpg

Ekler

• IMG_20210323_234707.jpg
    IMG_20210323_234707.jpg
    1.4 MB · Hit: 199
  • IMG_20210326_234414.jpg
    IMG_20210326_234414.jpg
    1.7 MB · Hit: 156
Herkese iyi forumlar değerleri arkadaşlarım. Odam büyük değil ve çok sade. Odamda sadece yatak dolap ve bilgisayar setup'um var. Bilgisayar setup'um gerçekten hayalimin ötestinde oldu ama odaya girince ben bu odanın tamamen Gaming odası gibi görünmesini istiyorum neler alınabilir veya yapılabilir linklerle birlikte atarsanız çok sevinirim :) ^^ Şimdiden Herkese çok teşekkürler...
Alıntıyı görüntüle
Bne olsam tavanın kenarına ya da masanın duvara bakan tarafından RGB LED çekerdim.

Bne olsam tavanın kenarına ya da masanın duvara bakan tarafından RGB LED çekerdim.
Hatta RGB Yerine tam monitörün arkasına asmalık ışıklandırmalı tablo da olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta RGB Yerine tam monitörün arkasına asmalık ışıklandırmalı tablo da olabilir.
Tam arkasına derken monitörün arkasındaki duvara yani.

sticker al duvara as aynı zamanda RGB ampul alınabilir

Linklerle birlikte attığınız için teşekkür ederim :)

Alıntıyı görüntüle
Koltuklarımız aynı :D

Alıntıyı görüntüle
kulaklık standının linki var mıdır

Sondaki çok güzelmişş 🥴 "Gamer"
Masanın üzerine saat ve masa lambası olabilir. Sadelik bence daha iyi gözükür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,287
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri