Neler Yeni

ödev yapmak için korsan word indirmek

.RBO.

80+ Silver
Çevrimiçi bir şekilde yapabiliyorsun. Arama motoruna "istediğin Office uygulaması+ Online" yazararak erişebilirsin.
aga microsoft beni kitledi niye anlayamadım
ana.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
eskiden bir ödevi yapmak için word deneme sürümünü indirmiştim ve artık deneme sürümü hakkım kalmadı şimdi ise hoca yine ödev verdi bu sefer word yok sizce korsan indirsen bu hırsızlığa girermi ? ve vürüslerden nasıl korunabilirim ? hoca dosya gönderdi onu çözüp atacağım not defterinden girdim sorular resimli olduğu için çıkmıyor
neden apk yada korsan indirince hırsılık yapmışsınız gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum hayır yani parasını verince dünya yı kurtarmıyorsunuz kullanın gitsin ne olcak

.RBO.

80+ Silver
Online Word var. EPOSTA adresini verince bedavaya kullanabiliyorsun
sorun sorun sorun delirecem artık.PNG

sitede sorun var hoca pazartesiye istedi 180 tane soru ve benim yazılılar başlıyor pazartesi ve ilk yazılı mat başım dönmeye başladı o_O

Excator23cm

80+ Gold
Googledan ücretiz bir şekilde kullanılabiliyor.

Chrollo04

80+ Bronze
indir nolacak zaten microsoft da biliyo kimsenin 500 lira ödemeyeceğini

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
eskiden bir ödevi yapmak için word deneme sürümünü indirmiştim ve artık deneme sürümü hakkım kalmadı şimdi ise hoca yine ödev verdi bu sefer word yok sizce korsan indirsen bu hırsızlığa girermi ? ve vürüslerden nasıl korunabilirim ? hoca dosya gönderdi onu çözüp atacağım not defterinden girdim sorular resimli olduğu için çıkmıyor
dasdasdas
bi tarafı sevap bi tarafı günah değnek

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Öğrencilik döneminde Kingsoft Office kullanırdım. Şimdi WPS Office olarak biliniyor. Ücretsizdi zamanında. Bire bir tüm MS Office çalışmalarını yapabiliyorsun. Bi bakın isterseniz, oldukça kullanışlı.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
ofis programlarını normal bi insan parasını ödeyip kullanıyor mu gerçekten?

Top Bottom