neden apk yada korsan indirince hırsılık yapmışsınız gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum hayır yani parasını verince dünya yı kurtarmıyorsunuz kullanın gitsin ne olcakeskiden bir ödevi yapmak için word deneme sürümünü indirmiştim ve artık deneme sürümü hakkım kalmadı şimdi ise hoca yine ödev verdi bu sefer word yok sizce korsan indirsen bu hırsızlığa girermi ? ve vürüslerden nasıl korunabilirim ? hoca dosya gönderdi onu çözüp atacağım not defterinden girdim sorular resimli olduğu için çıkmıyor
yani word çok ucuz olsa alacam da çok pahalı 500 tl 1 yıl sınırsızda değilneden apk yada korsan indirince hırsılık yapmışsınız gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum hayır yani parasını verince dünya yı kurtarmıyorsunuz kullanın gitsin ne olcak
Lisans sitelerinde 30 TL'ye bulunabiliyor (Office 2019 Pro Plus). Güvenilirliği konusu tartışmalı ama crackli olmasından iyidir.yani word çok ucuz olsa alacam da çok pahalı 500 TL 1 yıl sınırsızda değil
dasdasdaseskiden bir ödevi yapmak için word deneme sürümünü indirmiştim ve artık deneme sürümü hakkım kalmadı şimdi ise hoca yine ödev verdi bu sefer word yok sizce korsan indirsen bu hırsızlığa girermi ? ve vürüslerden nasıl korunabilirim ? hoca dosya gönderdi onu çözüp atacağım not defterinden girdim sorular resimli olduğu için çıkmıyor