Neler Yeni

Yardım Odyssey G65B kullanan Herkeze Soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
Not: Mod arkadaslar basligi degistirmezse sevinirim
Arkadaslar merhaba ben bu urunu aldim ve ekranin sol ustunde 1 adet sag kenara yakin gozyasi gibi bir siyah leke ve sag orta altta gozyasi gibi bir siyah leke daha vardi. Sag kenara yakin olan leke gecti fakat Olu piksel ve diger leke düzelmeyince monitoru 1 gun gibi bir sure kullanip iade ettim. Baska arkadaslar da urunde yine gozyasi gibi leke gormus. Urunu alan arkadaslardan istegim test edip kullanici yorumlarini paylasirlarsa sevinirim. Ona gore bu urunden 1 tane daha siparis vermeyi düşünuyorum.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Takipteyim. Hatanın fotoğrafı var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takipteyim. Hatanın fotoğrafı var mı?
@Fantastiktürk Hocam pek fazla cekmedim direkt olarak hevesim kacti, bu lekeden 2 tane vardi birine parmagimin ucuyla 2-3 kere tiklattim ve gecti ama bu gecmedi. Bu leke bir tek bende degil diğer forumda 3 arkadasta daha gordum konusunu. Bence bu modelin de kalite kontrolunun cok iyi oldugu soylenemez. Link atilabiliyorsa diğer forumdan konulari atabilirim.

Ekler

• IMG_1165.jpeg
    IMG_1165.jpeg
    76.6 KB · Hit: 13
  • IMG_1166.jpeg
    IMG_1166.jpeg
    114.5 KB · Hit: 13

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
Bende de buna benzer bir şey vardı ama geçti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de buna benzer bir şey vardı ama geçti.
Hocam gecmesi ne kadar surdu suan diğer forumda da ayni sorun ile karsilasan 5 tane daha farkli kisi gordum. Bende bundan 2 tane vardi bi tanesine parmagimin ucuyka dokununca geçti digeri yani bu gecmedi. Bir de sanki monitorun ekraninda jelatin varmis gibi bir his olusuyor bende bu monitorde. Cerceve ila ekran arasinda az bi bosluk oldugundan.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk Hocam pek fazla cekmedim direkt olarak hevesim kacti, bu lekeden 2 tane vardi birine parmagimin ucuyla 2-3 kere tiklattim ve gecti ama bu gecmedi. Bu leke bir tek bende degil diğer forumda 3 arkadasta daha gordum konusunu. Bence bu modelin de kalite kontrolunun cok iyi oldugu soylenemez. Link atilabiliyorsa diğer forumdan konulari atabilirim.
Sıkışmış ya da ölü piksel olmadığına emin misiniz? Neden makro ile çekmediniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gecmesi ne kadar surdu suan diğer forumda da ayni sorun ile karsilasan 5 tane daha farkli kisi gordum. Bende bundan 2 tane vardi bi tanesine parmagimin ucuyka dokununca geçti digeri yani bu gecmedi. Bir de sanki monitorun ekraninda jelatin varmis gibi bir his olusuyor bende bu monitorde. Cerceve ila ekran arasinda az bi bosluk oldugundan.
Konuları alabilir miyim?

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ

İşyerinde açtım kontrol etmek için vardı. Eve gidip kurdum açtım yok olmuştu.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,425
Üyeler
164,143
Son üye