Neler Yeni

Öğrenci pasaportu için

KadirD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Demiral
Arkadaşlar öğrenci pasaportu alacağım şuanda üni hazırlık okuyorum bölümüm toplam 3 yıl sürücek öğrenci pasaportuda 25 yaşına kadar, mezun olduğumda pasaport devam eder mi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnternette böyle yazıyor.
1669565851483.png

Öğrenim gördüğün sürece kullanabiliyorsun galiba.

Son düzenleme:

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
Arkadaşlar öğrenci pasaportu alacağım şuanda üni hazırlık okuyorum bölümüm toplam 3 yıl sürücek öğrenci pasaportuda 25 yaşına kadar, mezun olduğumda pasaport devam eder mi
Gittiğinde ne kadar verirlerse o kadar sürer. Pasaportun üstündeki son kullanma tarihine kadar pasaport geçerlidir. Ben lisedeyim 2 sene kaldı bitmesine ama 5 senelik pasaport çıkartabildim.

KadirD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Demiral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gittiğinde ne kadar verirlerse o kadar sürer. Pasaportun üstündeki son kullanma tarihine kadar pasaport geçerlidir. Ben lisedeyim 2 sene kaldı bitmesine ama 5 senelik pasaport çıkartabildim.
Öğrenci pasaportu mu çıkardın normal mi

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Arda Gezer
25 yaşına basana kadar veriyorlar öğrenciliğin bitse bile son kullanma tarihine kadar kullanabiliyorsun yani 25 yaşına kadar

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
Öğrenci pasaportu mu çıkardın normal mi
Öğrenci pasaportu diye bir şey yok. Pasaport alırken öğrenci olduğunu kanıtladığın zaman harç bedeli ödemiyorsun. Sadece defterin ücretini ödeyip alabildiğin kadar uzun süreli pasaport alabiliyorsun. Mesela normal biri 4.000TL ye 10 yıllık pasaport alıyorsa öğrenci adam 250TL ye alıyor. Ben de öğrencilik hakkımı kullanıp 5 yıllık pasaportu 250TL ye aldım.

Top Bottom