Gittiğinde ne kadar verirlerse o kadar sürer. Pasaportun üstündeki son kullanma tarihine kadar pasaport geçerlidir. Ben lisedeyim 2 sene kaldı bitmesine ama 5 senelik pasaport çıkartabildim.Arkadaşlar öğrenci pasaportu alacağım şuanda üni hazırlık okuyorum bölümüm toplam 3 yıl sürücek öğrenci pasaportuda 25 yaşına kadar, mezun olduğumda pasaport devam eder mi
Öğrenci pasaportu mu çıkardın normal miGittiğinde ne kadar verirlerse o kadar sürer. Pasaportun üstündeki son kullanma tarihine kadar pasaport geçerlidir. Ben lisedeyim 2 sene kaldı bitmesine ama 5 senelik pasaport çıkartabildim.
25 yaşına basana kadar veriyorlar öğrenciliğin bitse bile son kullanma tarihine kadar kullanabiliyorsun yani 25 yaşına kadarArkadaşlar öğrenci pasaportu alacağım şuanda üni hazırlık okuyorum bölümüm toplam 3 yıl sürücek öğrenci pasaportuda 25 yaşına kadar, mezun olduğumda pasaport devam eder mi
3 yıl sonra mezun olucam ona göre vermezler mi25 yaşına basana kadar veriyorlar öğrenciliğin bitse bile son kullanma tarihine kadar kullanabiliyorsun yani 25 yaşına kadar
Öğrenci pasaportu diye bir şey yok. Pasaport alırken öğrenci olduğunu kanıtladığın zaman harç bedeli ödemiyorsun. Sadece defterin ücretini ödeyip alabildiğin kadar uzun süreli pasaport alabiliyorsun. Mesela normal biri 4.000TL ye 10 yıllık pasaport alıyorsa öğrenci adam 250TL ye alıyor. Ben de öğrencilik hakkımı kullanıp 5 yıllık pasaportu 250TL ye aldım.Öğrenci pasaportu mu çıkardın normal mi
25 YAŞINA KADAR VERİYORLAR3 yıl sonra mezun olucam ona göre vermezler mi