Çözüldü✓ OEM bilgisayar satan sitelerin fiyat karşılaştırma sitesi

umut3

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar forumda biri vardı ,zamanında şöyle bir site yapmıştım demişti bilindik oem pc satışarı yapan siteler arasında filtre yapıyordu
5070 ti 16 gb seçildiğinde 5070'li oem pcler geliyordu. Bu sitenin linki varmıdır veya böyle bildiğiniz başka bir site var mı ?

Arkadaşlar forumda biri vardı ,zamanında şöyle bir site yapmıştım demişti bilindik oem pc satışarı yapan siteler arasında filtre yapıyordu
5070 ti 16 gb seçildiğinde 5070'li oem pcler geliyordu. Bu sitenin linki varmıdır veya böyle bildiğiniz başka bir site var mı ?
Düzelttim hocam artık 5070'liler gelmeyecek en azından gelmemesine ugraşıyorum :ROFLMAO:

Hocam bu arada siz yapmıştınız galiba ellerine sağlık valla böyle projeler yapmaya devam edin böyle böyle insanlar inanılmaz şeyler üretiyor
Teşekkür ederim insanların kullanması paylaşması fazlasıyla motive ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nasıl yaptınız baya ilgi çekici bi site ana konunuz github'ınız falan varmı
Web scraper yazdım her site için ayrı ayrı belli aralıklara çalıştırıp ürünleri dbye kaydediyorum github'ım var fakat işinize yaracak bir şey olduğundan şüpheliyim :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206
Son üye
berke5784
Geri