OEM Key Alırken Dolandırıldım mı?

Amazondan almıştım windows keyini hiçbir sorun çıkarmadı

ne kadar almıştınız hocam geçmiş olsun
20
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o bu değil üstüne üstlük doladırıldığım yetmezmiş gibi beni sürekli +18 sitelerden arıyorlar mesaj atıyolar. 100 kere aramışlardır en az . adam fake hesap açıp herkese numaramı dağıtıyomuş . sordum birine. napacağımı da bilmiyorum

Hocam internetten key alınmaz %99.9'u dolandırıcı zaten. Düzgünce yapın CMD aktifleştirmesini iş görür zaten.

Yazık yiyince ben sofejfıoejfefef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1629325931401.png

Merak ettim sonrasında ne olacak acaba

Vallaha bende key almıştım toplu kullanım key i olunca normalini istemiştim elinde olmadığını söyleyip paramı iade etti key de bana kaldı. Aynı key bir sürü pc de kullanılıyor.

Vallaha bende key almıştım toplu kullanım key i olunca normalini istemiştim elinde olmadığını söyleyip paramı iade etti key de bana kaldı. Aynı key bir sürü pc de kullanılıyor.
Valla basima bu olay geldikten sonra laptop kafayi yedi. Home dan enterprise oldu kendi kendine. Takilip donmaya basladi bende formatladim gider kendim cmdden aktif ederim en azından kafam rahat olru

Valla basima bu olay geldikten sonra laptop kafayi yedi. Home dan enterprise oldu kendi kendine. Takilip donmaya basladi bende formatladim gider kendim cmdden aktif ederim en azından kafam rahat olru
Bir dahakine alacaksanız çok ucuz diye mahalle Bilgisayarcısı kılıklı adamlardan almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,719
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri