Neler Yeni

Oem Rx 460 Satmak İstiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Oem Rx 460 ekran kartını satmak istiyorum. Asus'un eski bir anakartı ve i3 3220 işlemci işe beraber kullanıyordum. Gigabyte b450m s2h v2 anakarta, ryzen 3 3100 işlemciye geçtim. Eskiden sorun yaratmayan ekran kartım sistem değiştikten sonra yük altına girdikten yaklaşık 40-45 dk içinde no signal hatası veriyor ama psu'dan değiş çünkü pc kapanmıyor. Anladığım kadarıyla sıcaklıktan kapanıyor. Macununu felan yeniledim ek fan taktım ama değişen bir şey olmadı. Bu sıkıntısını göz önüne alırsak kaç tl den satmam gerekir? (Alıcıya bu sorunu anlatarak ek fanla beraber satacağım amacım dolandırmak değil).

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Oem Rx 460 ekran kartını satmak istiyorum. Asus'un eski bir anakartı ve i3 3220 işlemci işe beraber kullanıyordum. Gigabyte b450m s2h v2 anakarta, ryzen 3 3100 işlemciye geçtim. Eskiden sorun yaratmayan ekran kartım sistem değiştikten sonra yük altına girdikten yaklaşık 40-45 dk içinde no signal hatası veriyor ama psu'dan değiş çünkü pc kapanmıyor. Anladığım kadarıyla sıcaklıktan kapanıyor. Macununu felan yeniledim ek fan taktım ama değişen bir şey olmadı. Bu sıkıntısını göz önüne alırsak kaç TL den satmam gerekir? (Alıcıya bu sorunu anlatarak ek fanla beraber satacağım amacım dolandırmak değil).
300 belkide sorun buyuk bir sorunsa 200 bile inersin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sorun büyük. 250-300'e gider.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ekran kartı oturuyormu falan diye bi bak kabloyu belki onlar çıkıyordur

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sorun ne acaba veya bunu çözebilir miyim? Çözüp satsam kar eder miyim?
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Lakin yüke girip ısınıyor ve kapanıyorsa sorun ciddidir. Bi bilgisayarcıya gösterin isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı oturuyormu falan diye bi bak kabloyu belki onlar çıkıyordur
Yok hocam kablolar ve bağlanıtlar sağlam. Benim anlamadığım ekran kartı yeni sistemde ve yenilenmiş macunda nasıl hata verebiliyor? :D

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Yok hocam kablolar ve bağlanıtlar sağlam. Benim anlamadığım ekran kartı yeni sistemde ve yenilenmiş macunda nasıl hata verebiliyor? :D
Güç kaynağınız sağlam güvenli bir PSU mu? Yaptırma masrafı satış masrafına gelir hemen hemen kâr edemezsin

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Şöyle düşünelim şimdi siz bir padişaha kovayla su götürüyorsunuz baktınız ki kova delik onu tamir ettiniz padişaha suyu götürdüğünüzde idam kararı çıkartıyorlar hakkınızda niye su çamurlu, şimdi şöyle ki siz bozuk ekran kartının ısısını düşürseniz de bozuk yine bozuktur bu yüzden termal macun değiştirmek pek bir sorunu çözmeyecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Güç kaynağınız sağlam güvenli bir PSU mu? Yaptırma masrafı satış masrafına gelir hemen hemen kâr edemezsin
Güç kaynağım Frisby 650w 80+ (biliyorum kötü) ama başka psu'lar ile denendi sonuç aynı. Yani merak ettiğim şey eski anakartta sorunsuz çalışan kart yeni sistemde nasıl bozuluyor? İllaki bir şeyi kaçırıyorum ama neyi ? :D

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Güç kaynağım Frisby 650w 80+ (biliyorum kötü) ama başka psu'lar ile denendi sonuç aynı. Yani merak ettiğim şey eski anakartta sorunsuz çalışan kart yeni sistemde nasıl bozuluyor? İllaki bir şeyi kaçırıyorum ama neyi ? :D
Hocam güç kaynağı ekran kartında bir bölgeyi yakmış veya zarar vermiş olabilir bunun için ayrı konu açın ama bence kimseye bu halde satmayın o kartı çünkü kimse böyle bir kart almayı hak etmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Hocam güç kaynağı ekran kartında bir bölgeyi yakmış veya zarar vermiş olabilir bunun için ayrı konu açın ama bence kimseye bu halde satmayın o kartı çünkü kimse böyle bir kart almayı hak etmiyor
Baştada dediğim gibi ben sorunu söylerim, kartı 1 gün dener, beğenmezse iade eder beğenirse ibana para yollar. Dolandırıcı felan değilim arkadaşlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,236
Üyeler
162,656
Son üye
Arda Barış
Top Bottom