Keyi girip indirin office yi sitesindenindirdikten sonra bi tane key alıp kullanıcam virüssüz eli ayağı düzgün bir site önerirmsiniz.
key alıcaksan keyi gir office in kendi sitesinden indirindirdikten sonra bi tane key alıp kullanıcam virüssüz eli ayağı düzgün bir site önerirmsiniz.
ayn korsan kullanmak kötüdür normal hırsızlıktan hiçbir farkı yokturKorsana destek vermiyoruz, Deneme sürümü var eğer deneme sürümün istemezseniz onun yerine ücretsiz alternatiflere göz atın.
Sign in - Google Accounts
docs.google.com
Notepad++
notepad-plus-plus.org
indirdikten sonra bi tane key alıp kullanıcam virüssüz eli ayağı düzgün bir site önerirmsiniz.
Abdullah Hacıgül bir videosunda internetten 10-20 tl ye key alıp WİNDOWS kullanabilirsiniz demişti?Forum kuralları 15. madde;
15- İllegal, korsan içerik paylaşımı yasaktır!
key alıcaksan keyi gir office in kendi sitesinden indir
Forum kuralları 15. madde;
15- İllegal, korsan içerik paylaşımı yasaktır!
Korsana destek vermiyoruz, Deneme sürümü var eğer deneme sürümün istemezseniz onun yerine ücretsiz alternatiflere göz atın.
Sign in - Google Accounts
docs.google.com
Notepad++
notepad-plus-plus.org
aynısı 5 10 TL'ye de satılıyorOffice 2016 Pro Plus Süresiz Dijital Lisans Anahtarı Key 32&64 Bit « Yazılım Budur- Yazılıma Dair Herşey - Windows 10 Pro
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.www.yazilimbudur.com
50 ₺ye şunu aldım ben. Orjinal kullanıyorum tavsiye ederim
İyide hocam siz key istememişsiniz. İndirmek için site istemişsiniz. Abdullah abinin bahsettiği keyler OEM key. Korsan değil.Abdullah Hacıgül bir videosunda internetten 10-20 TL ye key alıp WİNDOWS kullanabilirsiniz demişti?
Key başka mesele ama konu başlığına ücretsiz yazmışsınız. Arkadaşlar önerecektir size uygun fiyatlı key ben Türkiye de yaşamıyorum.Abdullah Hacıgül bir videosunda internetten 10-20 TL ye key alıp WİNDOWS kullanabilirsiniz demişti?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynısı 5 10 TL'ye de satılıyor
kusura bakmayın,benim demek istediğim şey ücretsiz indirip key ile aktive etmek yani şuan sadece gezginler gibi s,telerden bulabildim office indirmesini indirip key aalıp kulannıcaktımİyide hocam siz key istememişsiniz. İndirmek için site istemişsiniz. Abdullah abinin bahsettiği keyler OEM key. Korsan değil.
Kullandığını office hangi yıl?kusura bakmayın,benim demek istediğim şey ücretsiz indirip key ile aktive etmek yani şuan sadece gezginler gibi s,telerden bulabildim office indirmesini indirip key aalıp kulannıcaktım
key önerir misiniz? en ucuz