Neler Yeni

Offline hikayeli oyun satanlar

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Merhaba arkadaşlar;
Bazı sitelerde görüyorum mesela istediğiniz 3 oyun 25 tl yazıyorlar.Şimdi benim merak ettiğim şey şu ''Bir oyunu aldığımızda kaç steam hesabına oyunu paylaşım yapabiliyoruz veya bir steam hesabından iki ayrı bilgisayara offline olarak indirirsek ikisinin save dosyalarında sıkıntı çıkar mı?Çünkü sadece 10 kişiye satıyorlarsa zararlı çıkmaları gerekiyor.

En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar;
Bazı sitelerde görüyorum mesela istediğiniz 3 oyun 25 TL yazıyorlar.Şimdi benim merak ettiğim şey şu ''Bir oyunu aldığımızda kaç steam hesabına oyunu paylaşım yapabiliyoruz veya bir steam hesabından iki ayrı bilgisayara offline olarak indirirsek ikisinin save dosyalarında sıkıntı çıkar mı?Çünkü sadece 10 kişiye satıyorlarsa zararlı çıkmaları gerekiyor.
Benim bildiğim steam hesabından sadece 1 kişiye aile paylaşımı yapmak mümkün, benim hesaptan dont starve togetheri paylaştık, oyuna görede değişiyo olabilir, paylaştığımız oyunla bizimki bağımsız, onun save dosyaları başka, bizim başka, oyun süreleri de çok başka, offline oyun indirme kısmını anlayamadım? Nasıl yani? Bu arada paylaşımı ilk yaptığımızda sıkıntılı yapmıştık o oynarken bizim pc de oynanıyor gözüküyordu tv izler gibi onun oynaşıyını izliyorduk, ekranımıza yansıyordu onun oyunu mouse kontrol ediyordu falan 😂, bi hata olmuştu orda

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim steam hesabından sadece 1 kişiye aile paylaşımı yapmak mümkün, benim hesaptan dont starve togetheri paylaştık, oyuna görede değişiyo olabilir, paylaştığımız oyunla bizimki bağımsız, onun save dosyaları başka, bizim başka, oyun süreleri de çok başka, offline oyun indirme kısmını anlayamadım? Nasıl yani? Bu arada paylaşımı ilk yaptığımızda sıkıntılı yapmıştık o oynarken bizim pc de oynanıyor gözüküyordu tv izler gibi onun oynaşıyını izliyorduk, ekranımıza yansıyordu onun oyunu mouse kontrol ediyordu falan 😂, bi hata olmuştu orda
😁😁Offline oyun indirmek derken internet bağlı da bu tip hesapları sattıkları zaman sadece offline modda kullanıyorsun hesabı onu kast ettim.Aslında öğrenilir de gereksiz bir şekilde uğraşmak yerine buaraya sorayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom