Neler Yeni

Offline steam hesabı alımı

Hope1458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hope
Arkadaşlar İtemsatış'tan offline Steam hesabı alacağım ama bu offline mantığını anlamadım mesela Raft aldım Steam'den offline yaptım ama oyun içinde arkadaşımla açtığım sunucuda oynayabiliyor muyum?

Ensy58

80+ Bronze
Hayır sadece offline oyunlar oynayabilirsin online oynanmıyo çevrimdışına alıp giriyosun zaten hesaba

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Online girersin ama hesabı birden fazla kişi gireceği için başka online giren olursa seni otomatik atar. Hatta daha kötüsü remote play açık olduğu için yanlışlıkla offline girmeyi unutup online girersen hesaba giren diğer kişiler PCne bağlanıp çaktırmadan seni izleyebilir, PCni yönetebilir. Hesabı offline yaptığın sürece sorun yok. Ben de pahalı olan hikayeli oyunları hesap alıp oynuyorum.

Hope1458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hope
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online girersin ama hesabı birden fazla kişi gireceği için başka online giren olursa seni otomatik atar. Hatta daha kötüsü remote play açık olduğu için yanlışlıkla offline girmeyi unutup online girersen hesaba giren diğer kişiler PCne bağlanıp çaktırmadan seni izleyebilir, PCni yönetebilir. Hesabı offline yaptığın sürece sorun yok. Ben de pahalı olan hikayeli oyunları hesap alıp oynuyorum.
Anladım teşekkür ederim anlattığınız için

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ben 25tlye fh4 aldım sonradan öğrendim başkalarıda giriyormuş diye vazgeçtim kullanmaktan. parasını verip alıcam steamdan.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bende vercek para yok ama siz kullanırken bi sıkıntı çıkmışmıydı
Kullanmadım hiç. Kullanmak isteemedimj. Satıcı offline kullanın diyor. Hesap bilgileri başkasının. Oyun eşyaları başkasının istmedim hiç

heraishere

80+ Bronze
Hocam ne alıcaksın oyun olarak? Bir kereye mahsus ücretsiz sağlayabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,013
Üyeler
160,181
Son üye
y4wzzzz
Top Bottom