Anladım teşekkür ederim anlattığınız içinOnline girersin ama hesabı birden fazla kişi gireceği için başka online giren olursa seni otomatik atar. Hatta daha kötüsü remote play açık olduğu için yanlışlıkla offline girmeyi unutup online girersen hesaba giren diğer kişiler PCne bağlanıp çaktırmadan seni izleyebilir, PCni yönetebilir. Hesabı offline yaptığın sürece sorun yok. Ben de pahalı olan hikayeli oyunları hesap alıp oynuyorum.
Bende vercek para yok ama siz kullanırken bi sıkıntı çıkmışmıydıBen 25tlye fh4 aldım sonradan öğrendim başkalarıda giriyormuş diye vazgeçtim kullanmaktan. parasını verip alıcam steamdan.
Kullanmadım hiç. Kullanmak isteemedimj. Satıcı offline kullanın diyor. Hesap bilgileri başkasının. Oyun eşyaları başkasının istmedim hiçBende vercek para yok ama siz kullanırken bi sıkıntı çıkmışmıydı
Detroit become human alcaktımHocam ne alıcaksın oyun olarak? Bir kereye mahsus ücretsiz sağlayabilirim.
Tamamfır DM'den yazın bana bilgisayarı açtığımda hesabı atarım.Detroit become human alcaktım