Ofis işleri muhasebe işleri için bu sistem nasıl?

Tolga O

80+
Reaksiyon skoru
1
Almışken iyisi olsun istiyorum ofise bu çok biliyorum ama yıllarca kullanacağım sorunsuz olması lazım yine bi değerlendirirseniz mutlu olurum monitör vs dahil uygun fiyatı

Bilgisayar link

diğer konuda belirttiğim üzere ofis (terminal) bilgisayarında ekran kartı önemli değil.. dahili gpu olan işlemci yeterli.. link'teki sistem o paraları etmez.

diğer konuda belirttiğim üzere ofis (terminal) bilgisayarında ekran kartı önemli değil.. dahili gpu olan işlemci yeterli.. link'teki sistem o paraları etmez.
Hocam siz bi sistem önerseniz monitör dahil 30k olması lazım

Beğendiysen al zam gelmeden. Ama bu oyuncu bilgisayarı. Ofiste dikkatini dağıtabilir ışıklı mışıklı.

pahalı geldi o fiyata daha iyileri var

Ofis için ekran kartlı sisteme gerek yok .
I7 işlemcili sistem alsanız yeter . 16gb ram daha fazla bile

Reis bu sistem asla o para etmez 25 e 5060lı i5 12. Nesilli bişey al kalana monitör falan alırsın bi adam akıllı kişi yazmamış uzun zamandır pc bakmıyom birazdan link atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis bu sistem asla o para etmez 25 e 5060lı i5 12. Nesilli bişey al kalana monitör falan alırsın bi adam akıllı kişi yazmamış uzun zamandır pc bakmıyom birazdan link atarım
Piyasa takibi yapmamdan dolayı 25 e kalmadığını fark ettim öyle sistemlerin ikinci elden bile attığınız sistemin yarı fiyatına toplanır bulaşmayın öyle şeylere zamanım olmadığı için araştıramıyorum ancak sana illa yardım edecekler olacaktır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,659
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri