Neler Yeni

OFİS LAPTOBU ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AHMET AKKUŞ
Arkadaşlar kullanacağım programlar "ANSYS, AUTOCAD , MAXSURF , RHİNO " . Bu programları kullanabileceğim Mac tarzında bir windows laptop önerisi rica ediyorum sizlerden . Teşekkür ederim şimdiden.

İndirimli laptop var bakarsiniz;

PsikoBos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet faik
Arkadaşlar kullanacağım programlar "ANSYS, AUTOCAD , MAXSURF , RHİNO " . Bu programları kullanabileceğim Mac tarzında bir windows laptop önerisi rica ediyorum sizlerden . Teşekkür ederim şimdiden.
bundan bir kaç ay önce bende sizin gibi mac düzeyinde bir windows ofis laptop u bakıyordum ve bir hata yapıp aldım asus zenbook 14 aldım
laptop çok şık çok güzel olmasına rağmen sorunları çok fazla 1.si çok ısınıyor herhangi bir şekilde internettede dolaşsan sadece videoda izlesen bir yatağa geçip dizi film izleyemiyorsun dizlerin terliyor veya yanıyor çok ısınmasından kaynaklı sürekli fan açık içeride laptopu ilk kullandıgımda annem korktu :eek: o ses nerden geliyor diye oysaki sadece youtubeden video açmıştım :cry: ses ve sıcaklık bir sorun yaratmicaksa alın derim fakat gene macbook kadar hızlı olmayacağını bilin şuan ah vah çekiyorum keşke macbook m2 16 ram modelini alsaydım fiyatı o sıra 30 bin civarıydı e ben bu laptop 'uda 26 bin liraya aldım halen daha 26 binlira tam bir hayal kırıklığı ofis için %100 macbook öneriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,187
Üyeler
160,042
Son üye
abtin8117
Top Bottom