Senin yorumunun bildirimi gelince bu kesin korsan kullanıyordur dedim. Yanıldım. Ön yargı.......Word,powerpoint gibi şeyler ise office.com (galiba) oradan hallediyorum.
Ayıp.Senin yorumunun bildirimi gelince bu kesin korsan kullanıyordur dedim. Yanıldım. Ön yargı.......
Office programlarını kullananların %85'i korsan kullanıyor sorun yok kullanabilir. Ayrıca Windows'u da OEM key yani resmi olmayan keylerle kullanıyorlar yani korsan sıkıntı yok kullanabilirler. Ama şimdi gelelim sorunumuza peki oyunları korsan kullanan kişilere niye emek hırsızı diye damga vuruyor bu kişiler? Kendileri oyun hariç diğer her şeyi korsan kullanınca sıkıntı yok oyunlara gelince emek hırsızı diyeceklerim bu kadar.Soru başlıkta. .docx .xlsx .pptx gibi dosyaları düzenlemek ve iş yapmak için kullandığınız yazılım lisanslı mı korsan mı?
Cevabınız diğer ise mesaj olarak belirtiniz.
Alt tarafı korsan mı lisanslı mı diye sordum. Bu sitem niye şimdi?Office programlarını kullananların %85'i korsan kullanıyor sorun yok kullanabilir. Ayrıca Windows'u da OEM key yani resmi olmayan keylerle kullanıyorlar yani korsan sıkıntı yok kullanabilirler. Ama şimdi gelelim sorunumuza peki oyunları korsan kullanan kişilere niye emek hırsızı diye damga vuruyor bu kişiler? Kendileri oyun hariç diğer her şeyi korsan kullanınca sıkıntı yok oyunlara gelince emek hırsızı diyeceklerim bu kadar.
İçimden öyle söylemek geldi.Alt tarafı korsan mı lisanslı mı diye sordum. Bu sitem niye şimdi?