Neler Yeni

Ofiste nasıl bir PC olur? Sistem özellikleri nasıl olur?

KaanErcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Erçakmakçı
Selamlar babamın bir tanıdığı PC gönderecekmiş merak ettim nasıl bir şey olur diye şirket PC'si ne kadar güçlü olur özellikleri neler olur sizce bildiğim kadarıyla şirkette boru tedarik işi yapılıyor.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Selamlar babamın bir tanıdığı PC gönderecekmiş merak ettim nasıl bir şey olur diye şirket PC'si ne kadar güçlü olur özellikleri neler olur sizce bildiğim kadarıyla şirkette boru tedarik işi yapılıyor.
RTX 2080 Ti koyacakları kesin (!) Çok bir şey beklemeyin genelde 1500 2000 TL'ye yada 1000 TL'ye uyduruk bilgisayarlar oluyor.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Eski intel işlemcilerden 4 gb ram li çok eski ekran kartlı bir sistemdir pek ümidin olmasın oyun felan oynatmaz gündelik işleri yaptırır.

KaanErcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Erçakmakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski intel işlemcilerden 4 gb ram li çok eski ekran kartlı bir sistemdir pek ümidin olmasın oyun felan oynatmaz gündelik işleri yaptırır.
Boşuna ümitli beklemeyeyim o zaman :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelince özelliklerini buraya yazarım büyük ihtimalle dediğiniz gibi çok iyi bir şey olmicak ama adam zengin bilmiyorum .d

Top Bottom