stresstendir heyecan yapmışsındır ilk kullanışımda dedemin 2006 kangosunu bile 1 kere stop ettirmiştim (15 yaşındaydım el frenini indiremiyordum)LAN NİYE KANDIRDINIZ HERKESİ HANİ DİREKSON KOLAYDI AÇIKLAYIN ARABAYI 7 DEFA STOP ETİRDİM (hayatında hiç araba kullanmadı ) o lanet olasıca debriyaja basmaktan ayagım koptu kim tasarladı bunu neden tasarladı LANET OLASINCA MÜHENDİSLER yazılından sonra elime direksyon seti verirler ok derle sonra arabay geçerim diye düşüdum direk arabayı elime verdiler daha dun 1 derse ilk defa gitim asla hissetigim gibi degildi çok farklı acayıp bi hisi var arabayı kulanmanın citroen c3 araç bu arada forumda herkesin arabası var da araba sürmek bu kadar kolay dediniz
alakasız bi şekilde bunu buraya bırakıyorum
LAN NİYE KANDIRDINIZ HERKESİ HANİ DİREKSON KOLAYDI AÇIKLAYIN ARABAYI 7 DEFA STOP ETİRDİM (hayatında hiç araba kullanmadı ) o lanet olasıca debriyaja basmaktan ayagım koptu kim tasarladı bunu neden tasarladı LANET OLASINCA MÜHENDİSLER yazılından sonra elime direksyon seti verirler ok derle sonra arabay geçerim diye düşüdum direk arabayı elime verdiler daha dun 1 derse ilk defa gitim asla hissetigim gibi degildi çok farklı acayıp bi hisi var arabayı kulanmanın citroen c3 araç bu arada forumda herkesin arabası var da araba sürmek bu kadar kolay dediniz
Lolcüler ilk defa arabayla tanışıyorLAN NİYE KANDIRDINIZ HERKESİ HANİ DİREKSON KOLAYDI AÇIKLAYIN ARABAYI 7 DEFA STOP ETİRDİM (hayatında hiç araba kullanmadı ) o lanet olasıca debriyaja basmaktan ayagım koptu kim tasarladı bunu neden tasarladı LANET OLASINCA MÜHENDİSLER yazılından sonra elime direksyon seti verirler ok derle sonra arabay geçerim diye düşüdum direk arabayı elime verdiler daha dun 1 derse ilk defa gitim asla hissetigim gibi degildi çok farklı acayıp bi hisi var arabayı kulanmanın citroen c3 araç bu arada forumda herkesin arabası var da araba sürmek bu kadar kolay dediniz
İlk kafadan fazlasıyla stop ettiriyorsun kötü hisseme zaten Önceden 3 4 yıl belli bir birikimin yoksa gayet normal bir durum zaten de Olması gereken bu. Zamanla alıştıkça daha az stop ettiriyorsun sonra Tamamen bitiyor.LAN NİYE KANDIRDINIZ HERKESİ HANİ DİREKSON KOLAYDI AÇIKLAYIN ARABAYI 7 DEFA STOP ETİRDİM (hayatında hiç araba kullanmadı ) o lanet olasıca debriyaja basmaktan ayagım koptu kim tasarladı bunu neden tasarladı LANET OLASINCA MÜHENDİSLER yazılından sonra elime direksyon seti verirler ok derle sonra arabay geçerim diye düşüdum direk arabayı elime verdiler daha dun 1 derse ilk defa gitim asla hissetigim gibi degildi çok farklı acayıp bi hisi var arabayı kulanmanın citroen c3 araç bu arada forumda herkesin arabası var da araba sürmek bu kadar kolay dediniz