Neler Yeni

Öğrenci evi için servis sağlayıcı tavsiyeleriniz?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Arkadaşlar 3 kişiyiz ben online oyun oynadığım için ping de sıkıntı yaşamamak istemiyorum 1. arkadaşım iddia bağımlısı canlıdan sürekli maç izleyerek takip ediyor download sıkıntısı çekmek istemiyor
2. arkadaşım hikaye oyunları oynuyor ve bitince yenisini yüklüyor upload sıkıntısı çekmek istemiyor sanki özel olarak seçilmiş eve koyulmuş gibiyiz :D hal böyle olunca ne yapacağımızı şaşırdık hangi markayı kullanalım diye 80mbps e kadar destekliyor alt yapı

Bilgici Bilim

80+ Bronze
500 dolar veriyorsunuz StarLink için otomatik anten gönderiyorlar ve modem gibi bişe o otomatik uyduya doğru dönecek Elon Amca anca sizi mağdur etmez :D aylık 90 dolar :D
Şaka bir yana muhtemelen bu olmaz sen türknete bir uğra alt yapınız vardır umarım

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Arkadaşlar 3 kişiyiz ben online oyun oynadığım için ping de sıkıntı yaşamamak istemiyorum 1. arkadaşım iddia bağımlısı canlıdan sürekli maç izleyerek takip ediyor download sıkıntısı çekmek istemiyor
2. arkadaşım hikaye oyunları oynuyor ve bitince yenisini yüklüyor upload sıkıntısı çekmek istemiyor sanki özel olarak seçilmiş eve koyulmuş gibiyiz :D hal böyle olunca ne yapacağımızı şaşırdık hangi markayı kullanalım diye 80mbps e kadar destekliyor alt yapı
Netspeed bakin derim.

Top Bottom