Hocam yine de ikinci el cihaz almak istemiyorum, şansımı denemek varken.hocam vergi kapmasında telefon alan bir çok kişinin (bildiğim kadarıyla hiç birinin) iadesi yapılmadı bilginiz olsun
acer aspire 3 geldi aklıma bir tek ama çok bir şey beklememek lazımHocam yine de ikinci el cihaz almak istemiyorum, şansımı denemek varken.
Şuan en iyisi bu sanırım. RAM tarafı az biraz ama sonradan yükseltilebiliyor, işlemci iyi en azından.Hocam yine de ikinci el cihaz almak istemiyorum, şansımı denemek varken.
Burda satıcı resmî trendyol faturaya dikkat etmiyorlar hocam hem fatura da kargo ücreti olmaması lazım ama kargo ücreti yansıtıyorlar hemde TC no olması lazım ona da dikkat etmiyorlar pekŞuan en iyisi bu sanırım. RAM tarafı az biraz ama sonradan yükseltilebiliyor, işlemci iyi en azından.
Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 82RK00XBTX i3-1215U 4 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 82RK00XBTX i3-1215U 4 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 82RK00XBTX i3-1215U 4 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 9.370,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Attığınız asus cihazda o sorunu yaşama ihtimalim var mı?Burda satıcı resmî trendyol faturaya dikkat etmiyorlar hocam hem fatura da kargo ücreti olmaması lazım ama kargo ücreti yansıtıyorlar hemde TC no olması lazım ona da dikkat etmiyorlar pek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna ram eklerseniz bu da olabilir ıps ekranlı
Satıcı ile rahatça iletişime geçebilirseniz sıkıntı olmaz zannımca da bu albedo olan satıcı ile iletişime geçilebiliyor sitesi vs varAttığınız asus cihazda o sorunu yaşama ihtimalim var mı?