Kendi hocalarından ne görürlerse onu diyorlar, en doğrusu o sanıyorlar.Saçmalamış. Yerde ders yapmak nedir?
Doğru olsa da eğitimde heleki öğrencilere eğitimde dini görüşlerden doğan inançları iteleyemezsinBelki araştırma doğrudur nereden bilebiliriz ki bence araştırıp bilmediğimiz bir konu üzerine bir şey dememiz doğru değil gibi
Nasıl yani doğru olan bir şeyi sırf din de kabul ediyor diye kullanmıcazmı?Doğru olsa da eğitimde heleki öğrencilere eğitimde dini görüşlerden doğan inançları iteleyemezsin
Hayır şöyle bir şey var doğru olabilir fakat ona bakarsan 1 günlüğüne performans arttırıcı ilaçlarda var öğrenme alanlarında ama onlar da kullanılmıyor ayrıca öğrenciyi zorlamamalısınNasıl yani doğru olan bir şeyi sırf din de kabul ediyor diye kullanmıcazmı?
Ayrıca madem öyle neden kendisi takkeyle dolaşmıyor bu fotoğrafında neden takkesi yok kendisi kullanamadığı bir şeyi başkasına neden zorlanmasına sebep oluyor ayrıca neden kızlar erkekelr ayrı okusun demiş neden öğretmen ve öğrenciler yerde otursun demiş adam alkollüyken konuşmuş belli kurak kursu sanıyor okulları galibaNasıl yani doğru olan bir şeyi sırf din de kabul ediyor diye kullanmıcazmı?
Tamam zorlayacaksın ama bu doğru olmadığını değiştirmez ben zaten zorunludur demedim bir şey bilmediğimiz halde tartışmamız mantıklı değil dedim araştırma için yoksa kimse kimse ye karışamazHayır şöyle bir şey var doğru olabilir fakat ona bakarsan 1 günlüğüne performans arttırıcı ilaçlarda var öğrenme alanlarında ama onlar da kullanılmıyor ayrıca öğrenciyi zorlamamalısın