Bugün okulda edebiyatta dinleme sınavında sadece bir cümle kopya çektim sınıfta herkes zaten kopya çekiyordu hoca sadece beni gördü ve kızmaya başladı bana "sen benim öğrencilere taktığımı bilmiyor musun, seni sınıfta bırakırım git başka okula nakil aldır. " Diyerek tehdit etti. Kopya çektiğim müdüre giderse disiplin yiyeceğimi bildiğim için pek bir şey söylemedim. Diğer ders konuşma sınavında ablamı tanıtırken bi anda hoca "ablan da kopyacımıydı. " Diyerek ablama hakarette bulundu. Ardından " Abinde okumamış zaten ona çektin herhalde " Diyerek bu seferde abime hakarette bulundu. Hocayı şikayet etmeyi düşünüyorum ama disiplin yemek istemiyorum. Ne yapmalıyım hocayı okuldan attırmak istiyorum.
Knk hocayı attıramassın unut müdür falan senin değil hocanın tarafını tutar ayrıca şikayet etsen falan Kopya diye anlatır 0 alırsın he bide galiba artık edebiyattan kalan sınıfta kalıyodu galiba sadece orta okulda geçerli tam hatırlamıyorum neyse
-Hoca Sana Başka Sebepten takmış belli kopya falan değil serdi başka.
Erkek mi kadın mı????
-Tavsiyem Yalakalık yapman bı sayede hem takıntısından vazgeçer hemde kopyada falan artık görmezden gelebilir ama çok belki etmeden hocam siz bu kadar yakısıklımıydınız ya çok yakışmış falan ama önce bı samimiyet kur o Sevimsiz şeyle sonra bı anda yaparsan yalaka falan der kopya l'yı söylemeyiyeyim falan diye yapıyor der seni kullanabileceğini falan düşünür sakın
-Unutma bunun asıl suçlusu yaptıklarıyla koydukları saçma kurallar ile bizleri bu duruma düşürenler git bak bakalım Amerika'da bir öğretmen Samimi olmadığı biri ile böyle aşşağılayıcı şekilde ailesini katarak alay geçebiliyor mu? YOK!
He samimiyetini varsa o başka mesela bizimkiler'de alay falan geçiyordu ama aramızda samimiyet vardı bizde hocayla bazen alay geçiyoduk ama hep iki tarafta gülüp eğleniyordu ama senin yazdığ8na bakarsak samimilikten ziyade başka bir şey var