Neler Yeni

Öğretmen hoca tehdit

nananax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ECRİN
Bugün okulda edebiyatta dinleme sınavında sadece bir cümle kopya çektim sınıfta herkes zaten kopya çekiyordu hoca sadece beni gördü ve kızmaya başladı bana "sen benim öğrencilere taktığımı bilmiyor musun, seni sınıfta bırakırım git başka okula nakil aldır. " Diyerek tehdit etti. Kopya çektiğim müdüre giderse disiplin yiyeceğimi bildiğim için pek bir şey söylemedim. Diğer ders konuşma sınavında ablamı tanıtırken bi anda hoca "ablan da kopyacımıydı. " Diyerek ablama hakarette bulundu. Ardından " Abinde okumamış zaten ona çektin herhalde " Diyerek bu seferde abime hakarette bulundu. Hocayı şikayet etmeyi düşünüyorum ama disiplin yemek istemiyorum. Ne yapmalıyım hocayı okuldan attırmak istiyorum.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
hocanın sorunları var sanırım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Bugün okulda edebiyatta dinleme sınavında sadece bir cümle kopya çektim sınıfta herkes zaten kopya çekiyordu hoca sadece beni gördü ve kızmaya başladı bana "sen benim öğrencilere taktığımı bilmiyor musun, seni sınıfta bırakırım git başka okula nakil aldır. " Diyerek tehdit etti. Kopya çektiğim müdüre giderse disiplin yiyeceğimi bildiğim için pek bir şey söylemedim. Diğer ders konuşma sınavında ablamı tanıtırken bi anda hoca "ablan da kopyacımıydı. " Diyerek ablama hakarette bulundu. Ardından " Abinde okumamış zaten ona çektin herhalde " Diyerek bu seferde abime hakarette bulundu. Hocayı şikayet etmeyi düşünüyorum ama disiplin yemek istemiyorum. Ne yapmalıyım hocayı okuldan attırmak istiyorum.
Hocayı okuldan attıramazsın unut onu :D Sınıfınızdan sorumlu olarak atanan rehber öğretmeniniz vardır , git onunla konuş oda hocayı uyarsın.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Görkem çetinkaya
Tabi kanka herkesi attir okuldan. Hocani attiramazsin. Kopya cektikten sonra dua etki hocan sikayet etmemis. Dalga gecmis biraz abarti ama onun disinda problem yok.kopya cektigin icin dostum suclu burda sen oluyorsun

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk hocayı attıramassın unut müdür falan senin değil hocanın tarafını tutar ayrıca şikayet etsen falan Kopya diye anlatır 0 alırsın he bide galiba artık edebiyattan kalan sınıfta kalıyodu galiba sadece orta okulda geçerli tam hatırlamıyorum neyse

-Hoca Sana Başka Sebepten takmış belli kopya falan değil serdi başka.
Erkek mi kadın mı????

-Tavsiyem Yalakalık yapman bı sayede hem takıntısından vazgeçer hemde kopyada falan artık görmezden gelebilir ama çok belki etmeden hocam siz bu kadar yakısıklımıydınız ya çok yakışmış falan ama önce bı samimiyet kur o Sevimsiz şeyle sonra bı anda yaparsan yalaka falan der kopya l'yı söylemeyiyeyim falan diye yapıyor der seni kullanabileceğini falan düşünür sakın

-Unutma bunun asıl suçlusu yaptıklarıyla koydukları saçma kurallar ile bizleri bu duruma düşürenler git bak bakalım Amerika'da bir öğretmen Samimi olmadığı biri ile böyle aşşağılayıcı şekilde ailesini katarak alay geçebiliyor mu? YOK!
He samimiyetini varsa o başka mesela bizimkiler'de alay falan geçiyordu ama aramızda samimiyet vardı bizde hocayla bazen alay geçiyoduk ama hep iki tarafta gülüp eğleniyordu ama senin yazdığ8na bakarsak samimilikten ziyade başka bir şey var

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Gidip pişmanım bidaha yapmayacağım demek X hocayı attırmaya kafa yormak 👍 Hakaret tabi kötü de ne bekliyodun yani ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Yaz cimere okulunu adı soyadını da ekleyerek bu söylediği kelimeleri de ekle..

Top Bottom