Mauro İcardi
80+ Bronze
Hocam biraz alakasız olacak ama lise öğretmeni misiniz? Sadece meraktanSabırsızlıkla bekliyorum.
Hocam biraz alakasız olacak ama lise öğretmeni misiniz? Sadece meraktanSabırsızlıkla bekliyorum.
Depolama-Hız-İşlemci-Minimalizm-Ses diye anladım.En önemli şey depolama ve hız mı sizin için?
Estağfirullah. Ortaokul öğretmeniyimHocam biraz alakasız olacak ama lise öğretmeni misiniz? Sadece meraktan![]()
Peki hocam.Estağfirullah. Ortaokul öğretmeniyim
Eğer öyle ise 1TB Samsung bir SSD güzel gider sisteme.Depolama-Hız-İşlemci-Minimalizm-Ses diye anladım.
Ama arkadaşlar ekran akrtına abanmış 2060 koyan var.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Adam ses ve depolama önemli demiş. Soğutucu ve 1tb m2 önemli bence.Eğer öyle ise 1TB Samsung bir SSD güzel gider sisteme.![]()
Aradığım yorum.Ekran kartı olarak 1650S'in ötesine geçmemelisiniz bence,
Bütçe iyi olduğundan 1660S düşünülebilir belki, bu da sınırdır yani.
Önceliğimiz işlemci olmalı ve 3600'ün altına düşülmemeli işlemci olarak.
Zira sistem uzun vade için alınıyor ve güçlü işlemci uzun süreli kullanım demek.
RAM min. 16GB olmalı hatta tek kanal olsa bile olur, 3-5 sene 16GB daha eklenebilir.
32GB RAM ne gerek abartma diyebilirsiniz ancak,
Geleceğe dönük bir sistem kurduğumuz göz önünde bulundurulmalı.
Bu bütçede hazır sistem almak da pek mantıklı olmayabilir,
Piyasadaki hazır sistemlerin neredeyse tamamı GPU üzerine kurulu.
Bu sistemde GPU'dan kısarak CPU'ya abanmak en mantıklısı olacaktır.
AMD istiyor diye amd vermek zorunda değilsin hangisi iyi ise onu ver.Pardon depolamayı unutmuşum
Amd istediğinden dolayı 3600x yazdım![]()
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 860 EVO MZ-76E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung 860 EVO MZ-76E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
neden r5 3600 gerek yokEkran kartı olarak 1650S'in ötesine geçmemelisiniz bence,
Zira sistem uzun vade için alınıyor ve güçlü işlemci uzun süreli kullanım demek.
RAM min. 16GB olmalı hatta tek kanal olsa bile olur, 3-5 sene sonra 16GB daha eklenebilir.
Gayet mantıklı önerileriniz. Teşekkür ederimEkran kartı olarak 1650S'in ötesine geçmemelisiniz bence,
RAM min. 16GB olmalı hatta tek kanal olsa bile olur, 3-5 sene sonra 16GB daha eklenebilir.