Bu gün 9 2 Kasım'da 9 sınıflar açıldı ama ben okula gitmedim haftada okul 2 gün ama biri pazartesi diğer hangi gün okul var pazartesi hariç şimdiden teşekkürler
Şu an okuldayım 1.grup pazartesi salı 2.grup Perşembe cumaBu gün 9 2 Kasım'da 9 sınıflar açıldı ama ben okula gitmedim haftada okul 2 gün ama biri pazartesi diğer hangi gün okul var pazartesi hariç şimdiden teşekkürler
bişey sorucam sizin sınavlar başladı mı ben de 9 um yarın başlıyor sınavlar ve günde 2 sınav var yarından cuma ya kadar pazartesi tekrar devam ediyor sınavlar kısacası sizin sınavlar ne zamanBu gün 9 2 Kasım'da 9 sınıflar açıldı ama ben okula gitmedim haftada okul 2 gün ama biri pazartesi diğer hangi gün okul var pazartesi hariç şimdiden teşekkürler
30 kasım*mış*bişey sorucam sizin sınavlar başladı mı ben de 9 um yarın başlıyor sınavlar ve günde 2 sınav var yarından cuma ya kadar pazartesi tekrar devam ediyor sınavlar kısacası sizin sınavlar ne zaman
Bizim sınavlar 9 kasımda.bişey sorucam sizin sınavlar başladı mı ben de 9 um yarın başlıyor sınavlar ve günde 2 sınav var yarından cuma ya kadar pazartesi tekrar devam ediyor sınavlar kısacası sizin sınavlar ne zaman
Öğretmenlerine sor.Ben okula bugün gitmedim hangi grubdayim bilmiyorum
başladı aga herkes kim atıyorsa atmasın ben bile gidiyorum bizim buralar kıpkırmızı olmasına rağmen30 kasım*mış*
bizim başlamadı okulumuz daha ben 10. sınıfımbaşladı aga herkes kim atıyorsa atmasın ben bile gidiyorum bizim buralar kıpkırmızı olmasına rağmen
ben 10. sınıfım haftada 1 gün kesin okulum varbizim başlamadı okulumuz daha ben 10. sınıfım
o zmana ben 2.gruptayım persembe cuma gitcem benŞu an okuldayım 1.grup pazartesi salı 2.grup Perşembe cuma