FlawKumaş pantolon almamız gerekiyormuş. Oversize araştırdım ancak bulamadım. Direk yok sanırım. Ne yapabilirim? Normal pantolon çok rahatsız ediyor. Eşofman giymeye izin vermiyorlar.
11. sınıf. Zorunlu. Normal bedenlerin hepsi rahatsız ediyor. Uzun süreler giydiğim zaman belim çok ağrıyor ve eğilemiyorum.Kaçıncı sınıfta okuyorsun? Kumaş pantolon zorunlu mu? Genelde tek tip kalıpta üretiliyorlar zaten. Oversize bulamazsın.
Siyah renk kumaş pantalon göremedim.
Link var mı?H&M de cok guzel siyah bi pantolon var yeni gelmis
%2 Ve Üzeri Elastanlı olursa kalıbına rahat ettirecektir. Elastan olmasına dikkat et.Kumaş pantolon almamız gerekiyormuş. Oversize araştırdım ancak bulamadım. Direk yok sanırım. Ne yapabilirim? Normal pantolon çok rahatsız ediyor. Eşofman giymeye izin vermiyorlar.
Elastanlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bazılarında yazmıyor. Ayrıca eğilirken vs. rahat olur mu? Şuan giydiğim pantalonda eğilemiyorum.%2 Ve Üzeri Elastanlı olursa kalıbına rahat ettirecektir. Elastan olmasına dikkat et.
Olur Hocam bende %2 Bir Kot Pantalon var Nerdeyse Esofman Rahatlığında.Elastanlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bazılarında yazmıyor. Ayrıca eğilirken vs. rahat olur mu? Şuan giydiğim pantalonda eğilemiyorum.
G%2 Ve Üzeri Elastanlı olursa kalıbına rahat ettirecektir. Elastan olmasına dikkat et.
flaw kumaş pantolon yazarsanız çıkar hocam11. sınıf. Zorunlu. Normal bedenlerin hepsi rahatsız ediyor. Uzun süreler giydiğim zaman belim çok ağrıyor ve eğilemiyorum.
Siyah renk kumaş pantalon göremedim.
Link var mı?
ĞG
flaw kumaş pantolon yazarsanız çıkar hocam
Manası nedir hocam
Hocam Sizin G Yazmanızdaki mana neyse o.Manası nedir hocam
Farketmedim hocam ama bilerek yazmafım yaniHocam Sizin G Yazmanızdaki mana neyse o.