Neler Yeni

Okul için oversize pantolon

baykemal

80+ Bronze
Kumaş pantolon almamız gerekiyormuş. Oversize araştırdım ancak bulamadım. Direk yok sanırım. Ne yapabilirim? Normal pantolon çok rahatsız ediyor. Eşofman giymeye izin vermiyorlar.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kaçıncı sınıfta okuyorsun? Kumaş pantolon zorunlu mu? Genelde tek tip kalıpta üretiliyorlar zaten. Oversize bulamazsın.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Kumaş pantolon almamız gerekiyormuş. Oversize araştırdım ancak bulamadım. Direk yok sanırım. Ne yapabilirim? Normal pantolon çok rahatsız ediyor. Eşofman giymeye izin vermiyorlar.
Flaw

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaçıncı sınıfta okuyorsun? Kumaş pantolon zorunlu mu? Genelde tek tip kalıpta üretiliyorlar zaten. Oversize bulamazsın.
11. sınıf. Zorunlu. Normal bedenlerin hepsi rahatsız ediyor. Uzun süreler giydiğim zaman belim çok ağrıyor ve eğilemiyorum.

Siyah renk kumaş pantalon göremedim.

H&M de cok guzel siyah bi pantolon var yeni gelmis
Link var mı?

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
%2 Ve Üzeri Elastanlı olursa kalıbına rahat ettirecektir. Elastan olmasına dikkat et.

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%2 Ve Üzeri Elastanlı olursa kalıbına rahat ettirecektir. Elastan olmasına dikkat et.
Elastanlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bazılarında yazmıyor. Ayrıca eğilirken vs. rahat olur mu? Şuan giydiğim pantalonda eğilemiyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Elastanlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bazılarında yazmıyor. Ayrıca eğilirken vs. rahat olur mu? Şuan giydiğim pantalonda eğilemiyorum.
Olur Hocam bende %2 Bir Kot Pantalon var Nerdeyse Esofman Rahatlığında.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237