Okul Sonrası Arkadaşlık Problemleri

Tempoxx

80+
Reaksiyon skoru
14
Hocamlar okulda gene bir ortam içindesin onun veya küçükken oyunlar falan oynuyorsun dışarda gene bir kaç arkadaşın falan oluyor da ondan sonraki süreçte okul bitince ve yaş ilerleyince arkadaşlıklar nasıl kuruluyor? Yani iş arkadaşlığının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum özellikle beyaz yaka ise aynı zamanda internet üzerinden de çok fazla düşünmüyorum güven mevzusundan dolayı.

Hocamlar okulda gene bir ortam içindesin onun veya küçükken oyunlar falan oynuyorsun dışarda gene bir kaç arkadaşın falan oluyor da ondan sonraki süreçte okul bitince ve yaş ilerleyince arkadaşlıklar nasıl kuruluyor? Yani iş arkadaşlığının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum özellikle beyaz yaka ise aynı zamanda internet üzerinden de çok fazla düşünmüyorum güven mevzusundan dolayı.
İş Arkadaşları Oluyor Babam Yıllarca Fabrikada Çalıştı Bir Sürü Arkadaşları Var Patronlar İle Arası Da İyidir

instagramda fln motorcu grupları var onlara katılın, ama motorcu grubu dediysem de serseri tipler zannetmeyin genelde çoğunluk evli düzgün insanlar oluyor, hem gezersiniz hem de arkadaş ortamın olur

Geri