Neler Yeni

Okula tuşlu telefon götürebilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz
Arkadaşlar okula tuşlu telefon getirebilir miyim mebin yeni kararı okula telefon getirmenin yasak olduğuydu ama tuşlu telefon getirmek yasakmı değilmi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı Allahın kulu yokmu be :D

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar okula tuşlu telefon getirebilir miyim mebin yeni kararı okula telefon getirmenin yasak olduğuydu ama tuşlu telefon getirmek yasakmı değilmi bilmiyorum
Okula telefon getirmek yasak değil getirebilirsin fakat sabah ilk derste toplanıyor telefonlar ve çıkıştada veriliyor he ama ben bi şekil saklarım yakalanmam dersen ayrı konu

Kara*

80+ Silver
Yeni karar ile nasıl bilmiyorum ama normalde tuşlu kapalı olması şartı ile serbest diye biliyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okula telefon getirmek yasak değil getirebilirsin fakat sabah ilk derste toplanıyor telefonlar ve çıkıştada veriliyor he ama ben bi şekil saklarım yakalanmam dersen ayrı konu
Bakanlık "telefon bağımlılığı" ndan dolayı yasaklamış

Yeni karar ile nasıl bilmiyorum ama normalde tuşlu kapalı olması şartı ile serbest diye biliyordum.
Hmm

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Eren Bilal Cihan

Kara*

80+ Silver
Bakanlık "telefon bağımlılığı" ndan dolayı yasaklamış

Hmm
Sıkı yönetim yapabilirler dediğin gibi eğer için el vermiyorsa müdür yardımcısına falan durumu belirt dolaba veya nereye bırakacağını sana söyler.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan

Bı Allahın kulu yokmu be :D
telefonu ya toplarlar teneffüste verirler ya da okul bitince verirler yani istersen götürürsün ama derste kullanması yasak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom