TahaCel
80+ Platinum
Dahası
bizim okulda bıyık sakal uzatmak yasak
saçma ama kesmen gerekiyorGeçen hafta derste edebiyat hocası bir anda gözünü bana dikip önce "Kömürle mi boyadın?" gibi efsane şakalarını yaptıktan sonra "O nasıl bıyık öyle sen öğrencisin, haftaya bıyıklarını keste gel bakacağım." tarzı bir şey deyip bağırdı. Bakın sakal yok bıyık sadece. Bıyığım da öyle çok uzun değil sadece alışılmıştan biraz daha uzun. Zaten kesmeyi planladığım bıyığı hocaya inat kesmedim ve okula gidiyorum. Bunu diyen hocanın da ülkücü bıyıklı olduğunu göz önünde bulundurun benimkinden 4 kat daha uzun bıyığı var. Daha önce sakal yasağını duydum ama bıyık yasağını ilk defa duyuyorum. Bu cidden yasak mı?
Bıyık bırakabilir ama onun da ölçüleri var. Yapacağın şey bıyığını kesmek ve öğretmeni kanunlara göre gereğinden fazla bıyık bıraktığını uyarmak olacaktır.Ya o mantıkla bakarsak hocanın da bıyık bırakmaması lazım, ki gerçekten çok fazla bıyığı var normal değil. Normal olsa tek kelime etmem ama bildiğin ülkücü bıyığı.
Haklısınız. şimdilik hocanın dersinde maske takıyorum, yine laf ederse keserim artık.
Bende özel okulda problem yaşamıyordum şimdi devlet okulunda yaşıyorum.
Eğer ölçüsü üst dudak boyunu geçmemek ise kesinlikle bir kelime bile etmemesi gerekiyor. Neyse keseceğiz bakalım en sonunda.Bıyık bırakabilir ama onun da ölçüleri var. Yapacağın şey bıyığını kesmek ve öğretmeni kanunlara göre gereğinden fazla bıyık bıraktığını uyarmak olacaktır.
Hocam hala anlamadığınız bir şey var sana kurallara uyması gerektigini söyleyebilir ama kendisinde o kurallara uyması gerekir o öğretmen kurallara uymuyor diye senin de kurallara uymama hakkın yoktur.Eğer ölçüsü üst dudak boyunu geçmemek ise kesinlikle bir kelime bile etmemesi gerekiyor. Neyse keseceğiz bakalım en sonunda.
Eski okulda sweat tayt giyen kızlara laf etmeyen (babası ikide bir okula geliyordu ) moruk müdür kumaş olmayan pantolana takılıyordu.Ben bunu nere şikayet edebilirim hayatımı jararttı moruk 3 lü tayfaDevlet okuluna giderken hiçbir şekilde bu tarz yasaklarla karşılaşmadım fakat 1 sene özel okula gittim ve bu sakal muhabbeti yasaktı.
Okuldan okula değişiyor büyük ihtimalle.
Bizde ikiside yasak olması lazımdı ama bazı okullar bir şey demiyorGeçen hafta derste edebiyat hocası bir anda gözünü bana dikip önce "Kömürle mi boyadın?" gibi efsane şakalarını yaptıktan sonra "O nasıl bıyık öyle sen öğrencisin, haftaya bıyıklarını keste gel bakacağım." tarzı bir şey deyip bağırdı. Bakın sakal yok bıyık sadece. Bıyığım da öyle çok uzun değil sadece alışılmıştan biraz daha uzun. Zaten kesmeyi planladığım bıyığı hocaya inat kesmedim ve okula gidiyorum. Bunu diyen hocanın da ülkücü bıyıklı olduğunu göz önünde bulundurun benimkinden 4 kat daha uzun bıyığı var. Daha önce sakal yasağını duydum ama bıyık yasağını ilk defa duyuyorum. Bu cidden yasak mı?
Sakal yasak olursa bıyıkta yasak olur zaten illaki kimseyle inatlaşma zararlı sen çıkarsın öğretmeninden bıyığını karışamazsın o öğretmen sen öğrenci sende öğrenci hayatın bittiği zaman bırakırsın ülkücü bıyığıGeçen hafta derste edebiyat hocası bir anda gözünü bana dikip önce "Kömürle mi boyadın?" gibi efsane şakalarını yaptıktan sonra "O nasıl bıyık öyle sen öğrencisin, haftaya bıyıklarını keste gel bakacağım." tarzı bir şey deyip bağırdı. Bakın sakal yok bıyık sadece. Bıyığım da öyle çok uzun değil sadece alışılmıştan biraz daha uzun. Zaten kesmeyi planladığım bıyığı hocaya inat kesmedim ve okula gidiyorum. Bunu diyen hocanın da ülkücü bıyıklı olduğunu göz önünde bulundurun benimkinden 4 kat daha uzun bıyığı var. Daha önce sakal yasağını duydum ama bıyık yasağını ilk defa duyuyorum. Bu cidden yasak mı?
Yanlış anladınız sanırım ülkücü bıyığı bırakan kişi ben değil hoca. Dediğim gibi benim bıyığım öyle çokta uzun değil zaten.Sakal yasak olursa bıyıkta yasak olur zaten illaki kimseyle inatlaşma zararlı sen çıkarsın öğretmeninden bıyığını karışamazsın o öğretmen sen öğrenci sende öğrenci hayatın bittiği zaman bırakırsın ülkücü bıyığı